FOTO GALERIE/AIRSOFT/ SPORT DE PERFORMANŢĂ ŞI MOD DE DESTINDERE/Adrenalină, onoare şi fair-play la Iron Team 2013

Primul concurs sportiv de Airsoft din acest an organizat în spiritul Iron Team s-a desfăşurat în pădurile din apropierea Devei şi a fost câştigat de o echipă din Alba Iulia.

CU ACTE ÎN REGULĂ.  Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost  introdus în nomenclatorul sporturilor din România în 23 februarie 2010 iar de atunci an după an strange tot mai mulţi adepţi .FOTO: ANDREI CIRCO/HUNEDOARA TV

CU ACTE ÎN REGULĂ. Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost introdus în nomenclatorul sporturilor din România în 23 februarie 2010 iar de atunci an după an strange tot mai mulţi adepţi .FOTO: ANDREI CIRCO/HUNEDOARA TV

Şase echipe de airsoft din vestul ţării  ” înarmate” până în dinţi cu replici 1/1 ale celor mai cunoscute mărci de arme de foc dar dotate cu „gloanţe” de cauciuc şi echipate corespunzător pentru concurs au împânzit pădurea din preajma cabanei Căprioara din apropierea Devei. Acolo, în desiş, timp de o zi s-a desfăşurat competiţia Iron Team (IT) Deva 2013 – joc de echipa, militaro-sportiv destinată celor curajoşi cu spirit de echipă, buni strategi dar şi organizatori şi în acelaşi timp bine pregătiţi fizic cât şi mental.

Cea mai bună echipă şi cei mai bine instruiţi soldaţi

Fiecare patrulă a avut în componenţă 6 membrii care au concurat în tot atâtea probe: medic – probă de prim ajutor; grenadă – 6 aruncări la punct fix; sniper – tragere la ţintă fixă din 3 poziţii diferite; navigator – orientare în teren cu busola; eliberare ostatic şi însoţire VIP. În funcţie de punctajul obţinut şi timpul final stabilit de fiecare concurent în parte în fiecare probă la final s-a întocmit un clasament în urma căruia s-a aflat care a fost cea mai bună echipă: Supers Daddys Alba Iulia  cu 417 puncte. 12-CAMPIONI Pe locul secund s-a clasat Falcons Cluj Napoca (420 puncte) iar locul 3 a revenit celor de la D.T.M. Reşiţa (foto mic, 384 puncte). Singura echipă din judeţ Grup A.T. Deva a fost pe locul 5. Învingători în probele individuale au fost: Proba Medic – “Piticu” (Arad/ după baraj); Proba Grenadier – Gruia (Daddys Alba Iulia după baraj); Proba Sniper – Nicu (Gemina Alba Iulia); Proba Navigator – RIP (DTM); Cel mai bun Team Leader – Gruia (Daddys Alba Iulia) şi Shoot off – Bruma (Falcons). Concursul Iron Team 2013 în care siguranţa fizică a concurenţilor şi fair-play-ul au primat a fost organizat de Clubul Sportiv Airsoft “Cetate” Deva.

“Totul a fost în regulă. Terenul greu pe care s-a desfăşurat concursul i-a solicitat la maximum pe concurenţi care, totuşi la final au părăsit pădurea mai destinşi şi relaxaţi decât au venit”, a spus Florin Topor unul dintre organizatori.

Mai multe imagini din timpul concursului de Airsoft IT 2013 ROU, interviuri cu concurenţii şi organizatorii puteţi urmări sâmbătă de la ora 18:30 în cadrul emisiuni HD Party de la HUNEDOARA TV.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători