FOTO GALERIE/AIRSOFT/ SPORT DE PERFORMANŢĂ ŞI MOD DE DESTINDERE/Adrenalină, onoare şi fair-play la Iron Team 2013

Primul concurs sportiv de Airsoft din acest an organizat în spiritul Iron Team s-a desfăşurat în pădurile din apropierea Devei şi a fost câştigat de o echipă din Alba Iulia.

CU ACTE ÎN REGULĂ.  Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost  introdus în nomenclatorul sporturilor din România în 23 februarie 2010 iar de atunci an după an strange tot mai mulţi adepţi .FOTO: ANDREI CIRCO/HUNEDOARA TV

CU ACTE ÎN REGULĂ. Airsoftul, un sport bazat pe fair-play, a fost introdus în nomenclatorul sporturilor din România în 23 februarie 2010 iar de atunci an după an strange tot mai mulţi adepţi .FOTO: ANDREI CIRCO/HUNEDOARA TV

Şase echipe de airsoft din vestul ţării  ” înarmate” până în dinţi cu replici 1/1 ale celor mai cunoscute mărci de arme de foc dar dotate cu „gloanţe” de cauciuc şi echipate corespunzător pentru concurs au împânzit pădurea din preajma cabanei Căprioara din apropierea Devei. Acolo, în desiş, timp de o zi s-a desfăşurat competiţia Iron Team (IT) Deva 2013 – joc de echipa, militaro-sportiv destinată celor curajoşi cu spirit de echipă, buni strategi dar şi organizatori şi în acelaşi timp bine pregătiţi fizic cât şi mental.

Cea mai bună echipă şi cei mai bine instruiţi soldaţi

Fiecare patrulă a avut în componenţă 6 membrii care au concurat în tot atâtea probe: medic – probă de prim ajutor; grenadă – 6 aruncări la punct fix; sniper – tragere la ţintă fixă din 3 poziţii diferite; navigator – orientare în teren cu busola; eliberare ostatic şi însoţire VIP. În funcţie de punctajul obţinut şi timpul final stabilit de fiecare concurent în parte în fiecare probă la final s-a întocmit un clasament în urma căruia s-a aflat care a fost cea mai bună echipă: Supers Daddys Alba Iulia  cu 417 puncte. 12-CAMPIONI Pe locul secund s-a clasat Falcons Cluj Napoca (420 puncte) iar locul 3 a revenit celor de la D.T.M. Reşiţa (foto mic, 384 puncte). Singura echipă din judeţ Grup A.T. Deva a fost pe locul 5. Învingători în probele individuale au fost: Proba Medic – “Piticu” (Arad/ după baraj); Proba Grenadier – Gruia (Daddys Alba Iulia după baraj); Proba Sniper – Nicu (Gemina Alba Iulia); Proba Navigator – RIP (DTM); Cel mai bun Team Leader – Gruia (Daddys Alba Iulia) şi Shoot off – Bruma (Falcons). Concursul Iron Team 2013 în care siguranţa fizică a concurenţilor şi fair-play-ul au primat a fost organizat de Clubul Sportiv Airsoft “Cetate” Deva.

“Totul a fost în regulă. Terenul greu pe care s-a desfăşurat concursul i-a solicitat la maximum pe concurenţi care, totuşi la final au părăsit pădurea mai destinşi şi relaxaţi decât au venit”, a spus Florin Topor unul dintre organizatori.

Mai multe imagini din timpul concursului de Airsoft IT 2013 ROU, interviuri cu concurenţii şi organizatorii puteţi urmări sâmbătă de la ora 18:30 în cadrul emisiuni HD Party de la HUNEDOARA TV.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute