FOTOGALERIE/AEROMODELE/Au dominat cerul de deasupra Aradului

Aeromodeliştii de la Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala Brad au câştigat 9 medalii din 12 posibile la “Cupa Crisius” o competiţie internaţională care s-a desfăşurat de curând în localitatea arădeană Chişineu-Criş în judeţul Arad.

12-AERO

De altfel, concursul de la Chişineu-Criş, la care au participat echipe de elevi din toată ţara dar şi de peste hotare din Ungaria, Serbia, Franţa şi Spania a fost dominată de aeromodeliştii din judeţul Hunedoara care a fost reprezentat de Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala  Brad (foto) şi Clubul Copiilor (CC) Hunedoara, care au concurat în probele de planor A1, planor A2, motoplanor R/CE şi motoplanor R/CT.

În ierarhia generală pe echipe, a triumfat, în mod detaşat, Palatul Copiilor Deva – Filiala Brad, locurile 2 şi 3 fiind ocupate, la diferenţă de un punct între ele, de CC Hunedoara (II) şi PC Arad (III).

La individual, în proba de planor A1, întreg podiumul a fost acaparat de aeromodelişti de la PC Deva-Brad. Lider a fost concurentul Andrei Aprodu, la egalitate de puncte cu Laurenţiu Matei, iar pe locul 3 a urcat Paul Manaţe.

Şi la planor A2, podiumul de premiere a fost ocupat de reprezentanţii PC Deva-Brad, doar ordinea a fost diferită: locul 1 – Nicolae Onea, locul 2 – Răzvan Borza, iar locul 3 Paul Manaţe.

În proba de motoplanor R/CT, lider a fost Nicolae Onea, iar pe  locul 2 s-a situat Andrei Aprodu, ambii de la PC Deva – Brad. În fine, la motoplanor R/CE, pe locul I s-a situat Cristain Budiul, de la CC Hunedoara, iar pe locul III a urcat Nicolae Onea, de la Brad.

Sportivii de la Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala  Brad sunt pregătiţi de Adrian Maxim.

[wzslider autoplay=”true”] [wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara