FOTOGALERIE/AEROMODELE/Au dominat cerul de deasupra Aradului

Aeromodeliştii de la Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala Brad au câştigat 9 medalii din 12 posibile la “Cupa Crisius” o competiţie internaţională care s-a desfăşurat de curând în localitatea arădeană Chişineu-Criş în judeţul Arad.

12-AERO

De altfel, concursul de la Chişineu-Criş, la care au participat echipe de elevi din toată ţara dar şi de peste hotare din Ungaria, Serbia, Franţa şi Spania a fost dominată de aeromodeliştii din judeţul Hunedoara care a fost reprezentat de Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala  Brad (foto) şi Clubul Copiilor (CC) Hunedoara, care au concurat în probele de planor A1, planor A2, motoplanor R/CE şi motoplanor R/CT.

În ierarhia generală pe echipe, a triumfat, în mod detaşat, Palatul Copiilor Deva – Filiala Brad, locurile 2 şi 3 fiind ocupate, la diferenţă de un punct între ele, de CC Hunedoara (II) şi PC Arad (III).

La individual, în proba de planor A1, întreg podiumul a fost acaparat de aeromodelişti de la PC Deva-Brad. Lider a fost concurentul Andrei Aprodu, la egalitate de puncte cu Laurenţiu Matei, iar pe locul 3 a urcat Paul Manaţe.

Şi la planor A2, podiumul de premiere a fost ocupat de reprezentanţii PC Deva-Brad, doar ordinea a fost diferită: locul 1 – Nicolae Onea, locul 2 – Răzvan Borza, iar locul 3 Paul Manaţe.

În proba de motoplanor R/CT, lider a fost Nicolae Onea, iar pe  locul 2 s-a situat Andrei Aprodu, ambii de la PC Deva – Brad. În fine, la motoplanor R/CE, pe locul I s-a situat Cristain Budiul, de la CC Hunedoara, iar pe locul III a urcat Nicolae Onea, de la Brad.

Sportivii de la Palatul Copiilor (PC)  Deva-Filiala  Brad sunt pregătiţi de Adrian Maxim.

[wzslider autoplay=”true”] [wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei