10.7 C
Deva
vineri, martie 29, 2024

A treia remiză consecutivă pentru CNS Cetate

CNS Cetate Deva, echipă care evoluează în seria a IV-a a Ligii a III-a de fotbal, a terminat, pentru a treia oară consecutiv, o partidă la egalitate.

Avantaj la pauză pentru oaspeți

Într-un joc contând pentru etapa a zecea a seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal, CNS Cetate Deva a întâlnit, pe teren propriu, pe Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Devenii veneau după trei meciuri fără înfrângere, ultimele două fiind remize, în vreme ce bănățenii pierduseră, surprinzător, etapa anterioară, acasă, de la CS Ineu, una dintre codașele seriei. Gazdele au început jocul în forță, și, chiar la prima fază de atac, Şaucă a primit o pasă în careu de la Lintaru, dar Culda, portarul oaspeților, a ajuns înaintea sa la balon. Apoi ambele echipe s-au anihilat reciproc și, la o fază care nu anunța nimic periculos, oaspeții au reușit să deschidă scorul, în minutul 23., când O minge înaltă aruncată în careul devean a ajuns la Niţă, care a profitat de indecizia lui Iancău şi Boldea şi a înscris simplu din faţa careului mic. Gazdele nu resimt șocul golului primit și revin în atac, iar în minutul 25 Şaucă scapă singur cu portarul advers, dar în locul unui şut preferă o pasă neinspirată spre Lintaru şi oaspeţii resping. Nici cei de la Becicherec nu renunță la valențele ofensive și, în minutul 28 Motreanu centrează de pe dreapta, Niţă aflat singur, reia cu capul din careu, dar Iancău, portarul Devei, respinge. Gazdele nu se împacă cu rezultatul înscris pe tabela de marcaj și forțează egalarea și, în minutul 33 Lintaru îi aşează o minge lui Pribac, şutul acestuia de la 20 de metri trecând puţin pe lângă vinclu. Aceasta a fost ultima fază importantă a primei reprize, iar oaspeții au intrat la cabine în avantaj.

 

Doar egal în final

 

Începutul mitanului secund aparține oaspeților, la prima fază Silaghi, în poziție bună de șut, fiind blocat în careu, în ultimă instanță. Apoi urmează un sfert de oră fără faze notabile, până în minutul 62, când Pribac primeşte o pasă de la Făgărăşanu în careu, face câţiva paşi, dar şutul său pe colţul scurt este dezamăgitor. Mult așteptata egalare survine în minutul 65, când Lintaru îi pasează excelent lui Pribac, acesta pătrunde în viteză pe lângă doi fundaşi adverşi şi, de la şapte metri central, îl învinge pe Culda. Meciul continuă într-un ritm dinamic și place publicului, ambele echipe forțând înscrierea încă unui gol. Cei care se apropie mai periculos de poartă sunt oaspeții, care ratează două bune oportunități de a încsrie, întâi în minutul 81, când, la o centrare a lui Niţă de pe dreapta, urmează o lovitură de cap a lui Silaghi din careu, dar reţine Iancău, și, peste câteva zeci de secunde, șutul de la 30 de metri a lui Radu trece puțin pe lângă poarta gazdelor. Finalul, însă, aparține celor de la CNS Cetate Deva. În minutul 84, în urma unui corner, mingea ajunge la Şaucă care, de la 12 metri central, şutează mult pe lângă poartă. Un minut mai târziu, Făgărăşanu şutează de la 17 metri la colţul lung, dar puţin pe lângă bară, iar în prelungirile partidei, același jucător, după o centrare a lui Grunță, de pe partea dreapă. Reia cu capul spre poartă, dar mingea este deviată de un adversar în corner, iar jocul dintre CNS Cetate Deva și Nuova Mama Mia Becicherecu Mic se termină nedecis, scor 1-1.

 

Cel mai bun joc din campionat

 

În urma acestui rezultat, Deva coboară pe locul 12, iar cei de la Becicherec ajung pe nouă, dar Marius Sîrbu, antrenorul celor de la Deva, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi. 102 – 00:02 “Din punctul meu de vedere, ca și o radiografie pe partea de joc și de aspect tehnico – tactic, cred că am controlat jocul în totalitate, și în prima repriyă, când am avut două-trei ezitări pe faza defensivă. În repriza a doua am avut o posesie și o dominare teritorială destul de mare. Ne-am creat ocazii, am verticalizat, am venit și cu centrări, am făcut un joc modern, am recuperate, tot timpul, mingea a doua. Nu pot decât să-I felicit pe băieți. După părerea mea, este cel mai bun și cel mai cu conținut joc pe care l-am avut de la promovarea acestei echipe” 00:37, a declarant Marius Sîrbu. Meciul cu cei de la Becicherec a reprezentat al treilea egal consecutive al devenilor dar, dacă este să privim partea plină a paharului, reprezintă și cea de-a patra partidă a lor pe care o încheie fără înfrângere. Etapa viitoare CNS Cetate Deva va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Măgura Cisnădie, formația de pe locul zece.

 

CNS Cetate Deva – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-1 (0-1)

Stadion Cetate Deva, spectatori:200

Au marcat: Pribac (63) – Niţă (23)

Deva: Iancău – Grunţă, Dosan, Boldea, Doboş – Vajda (cpt), Buzducea – Şaucă, Pribac (77 Suciu), Ungureanu (55 Făgărăşanu) – Lintaru (83 Boloş). Antrenor: Marius Sîrbu

Becicherec: Culda – Motreanu, Telescu (cpt), Mărginean, Todorov (87 Tăbăcaru) – Bârză (89 Artimon), Luţă (64 Z. Radu), Zurbagiu, Negruţ – Niţă, Silaghi- Perju (83 Jichici). Antrenor: Sorin Bălu

Arbitri: Mihai Domşa (Aiud) – Sergiu Albu, Ioan Corb (ambii din Oradea)

Știri Similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stai conectat

17,116FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
7,410AbonațiAbonați-vă
spot_img

Știri Recente

/*ADNOW*/