Ziua Z!

În această seară vom afla care va fi noua campioană a judetului la fotbal. Înaintea ultimei etape a Ligii a IV-a Hunedoara formaţiile clasate pe primele trei locuri sunt la egalitate de puncte.

12-FOC

Echipele de fotbal Universitatea Petroşani, Minerul Uricani şi Retezatul Haţeg au câştigat fiecare câte 71 de puncte în cele 33 de etape disputate până acum, iar campioana judeţului şi totodată câştigătoarea Ligii a IV-a Hunedoara se va decide astăzi după disputarea jocurilor din ultima etapă a campionatului.

În runda finală, toate cele trei pretendente la coroana cu lauri vor evolua în deplasare. Universitatea Petroşani pe terenul Daciei Orăştie, Minerul Uricani la Aurul Brad iar Retezatul Haţeg cu Inter Petrila, la Lonea.

Dacă egalitatea la puncte va persista şi după încheierea oficială, conform regulamentului, a competiţiei departajarea echipelor în cauză şi implicit desemnarea echipei care va ocupa locul 1 se face în urma rezultatelor înregistrate în meciurile directe.

În această situaţie câştig de cauză ar avea liderul la zi, Universitatea Petroşani. Minerul Uricani ar obţine trofeul dacă va fi la egalitate de puncte doar cu una dintre cele două rivale.

Rezultatele directe între echipele de pe podium[unordered_list style=”green-dot”]

  • Retezatul Haţeg – „U” Petroşani………….0-3
  • Minerul Uricani – Retezatul Haţeg……….2-0
  • ”U” Petroşani – Minerul Uricani………….1-1
  • ”U” Petroşani – Retezatul Haţeg………….3-0
  • Retezatul Haţeg – Minerul Uricani……….3-1
  • Minerul Uricani – „U” Petroşani………….3-1

[/unordered_list]

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva