VOLEI/OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR/Au picat frumos!

Fetele de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva au dat olimpiada la volei faza pe Zonă şi au luat medalie de bronz.

12-VOLEI

În acest an aventura echipei feminine de volei a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva (foto), pregătită de profesoara Sorina Popa s-a oprit în faza pe Zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2013-2014. 

Fetele de la CN „Decebal” s-au clasat pe locul 3 la turneul Zonal disputat la finele săptămânii trecute în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian” din Deva în cadrul căruia au obţinut o victorie, scor 2-0 la seturi (25-11 şi 25-14) cu echipa Liceului Pedagogic din Arad (campioana judeţului Arad), şi au suferit două înfrângeri, scor 0-2 (8-25 şi 6-25) cu Colegiul Naţional „Inocenţiu Micu Klein” Blaj (Alba) şi scor 0-2 (10-25 şi 10-25) cu Colegiul Naţional „C.D. Loga” Timişoara (Timiş).

Locul 1 şi implicit biletul pentru Turneul Final a revenit echipei Colegiului Naţional „Inocenţiu Micu Klein” din Blaj cu punctaj maxim. 12-FAZA

Şcoala are prioritate la CN „Decebal”

„Se putea mai bine dar este bun şi locul trei dacă ţinem cont că la noi în şcoală se pune accent pe învăţătură motiv din care fetele nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru a se antrena”, a spus profesoara Sorina Popa care în 2009 a acces cu echipa de volei fete a CN „Decebal” Deva în finala pe ţară unde s-a clasat pe un meritoriu loc 6.

Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, Liceul Teoretic „Traian” Deva şi Asociaţia Judeţeană de Volei Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă