Violatorul care a terorizat prostituate își află sentința: dramele trăite de victimele sale

Curtea de Apel Alba Iulia va pronunţa sentinţa definitivă în dosarul în care Alin Koracsony este acuzat de violarea şi tâlhărirea mai multor tinere care practicau prostituţia în Petroşani. Recent, Judecătoria Petroşani l-a condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare, dar tânărul de 31 de ani a contestat decizi.

În 2007, Koracsony a mai fost condamnat la 11 ani şi 7 luni de închisoare pentru violoarea unei minore şi pentru cinci tâlhării, fiind închis timp de opt ani. Anul trecut, la scurt timp după eliberarea condiţionată, recidivistul a comis mai multe violuri şi tâlhării, alegându-şi victimele dintre prostituatele din Petroşani. A fost arestat în luna mai a anului trecut.

Gravidă în luna a noua

Faptele de care a fost acuzat în ultimul său proces au fost comise în primăvara 2016, în Petroşani, iar una dintre victimele sale era însărcinată în luna a noua.

În noaptea de 14 martie, Mariana, o prostituată din Petroşani însărcinată în luna a noua, a fost adusă în stare de şoc la Spitalul de Urgenţă Petroşani. „În după-amiaza aceleiaşi zile victima s-a aflat pe şoseaua de tranzit din Petroşani în zona autogării, practicând prostituţia, ocazie cu care a încasat de la patru clienţi suma totală de 200 lei. Ulterior, după  lăsarea întunericului s-a deplasat, pe jos, în Cartierul Colonie Petroşani traversând un gang întunecos. La un moment dat, din spate a venit o persoană de sex masculin care i-a solicitat să-i dea banii. A a lovit-o cu pumnii pe corp, i-a pus mâna la gură şi a trântit-o pe jos. A controlat-o în buzunarele pantalonilor tip blue-jeans şi i-a sustras suma de 200 lei, două prezervative şi un pachet de gumă de mestecat, după care a fugit. Din cuprinsul raportului de expertiză medico-legală, rezultă faptul că persoana vătămată nu a prezentat leziuni posttraumatice, având o sarcină în 9 luni în evoluţie”, se arată în dosar.

Şi fiica i-a fost violată

Patru zile mai târziu, fiica femeii, în vârstă de 16 ani, a fost şi ea violată de acelaşi tânăr. „În timp ce se afla pe şoseaua de tranzit din municipiul Petroşani în zona staţiei de autobuz, a fost acostată de o persoană de sex masculin necunoscută care, prin violenţă, a deposedat-o de o sumă de bani, după care a dus-o sub un pod din apropiere, unde prin constrângere a întreţinut cu aceasta raport sexual normal. Persoana vătămată a precizat că a fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnii şi picioarele de un bărbat pe care nu-l cunoaşte, după care acea persoană i-a sustras suma de 250 de lei şi a întreţinut raport sexual normal cu ea, prin constrângere, sub un pod din apropiere, fără să folosească prezervativ”, informau anchetatorii.

Câteva zile mai târziu o altă tânără a reclamat că în timp ce se afla pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, într-o zonă întunecoasă, a fost bătută şi deposedată de suma de 50 de lei şi de telefonul mobil, de acelaşi inculpat.

Salvate de la viol

Două luni mai târziu, mama şi fiica ei de 16 ani s-au întors pe centura Petroşaniului, pentru a practica prostituţia, iar Koracsony le-a atacat din nou. „Cele două au fost acostate de către o persoană de sex masculin, care sub ameninţarea cu acte de violenţă şi motivat de faptul că ele practică prostituţia pe bani, deci să plătească pentru asta, le-a condus în tunelul pentru ţevile de termoficare ce traversează şoseaua de tranzit, a agresat-o fizic pe minoră, lovind-o cu telefonul ei în cap, după care, sub imperiul aceleiaşi ameninţări, a deposedat-o de suma de 200 lei din buzunarul hainei, iar pe mama ei a deposedat-o de suma de 150 lei din buzunarul hainei”, informau anchetatorii. În timp se deplasau prin gang, Mariana a reuşit să apeleze un prieten, care s-a deplasat şi l-a surprins pe Koracsony şi a reuşit să îl imobilizeze, înainte de a le viola pe cele două femei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu