Viaţa lui i-o nebunie

partyUn fost primar cam zurbagiu din Ţara Haţegului şi-a descoperit adevărata vocaţie.

Cică s-ar fi confesat unor camarazi la ultima beţie: n-ar mai sta în primărie nici legat în cămaşa de forţă.

Acum e pe un post mult mai mănos şi nu-l doare sfecla de procurorii DNA. Comite inspecţii pe păduri din partea guvernului.

„Când ajung la câte o direcţie silvică îmi pupă mâna ca la popă şi întind masa ca la nunţile ţigăneşti de la noi din Bistriţa. Mistreţ, căprioare, fazani… beutură, femei – tot tacâmu’. Şi când plec trebuie să-mi dea o maşină de-a lor că nu încape tot în portbagajul meu. Asta viaţă”, ar fi zis fostul primar înainte să se facă mangă.

Câteodată când îl duc prietenii pe sus până acasă i se întâmplă să aibă nostalgii de primar. „Se uită prostit în asfalt şi nu vrea să mişte dacă nu-i plătim 20 la sută din drum”, ne-a mărturisit un hamal de hoituri politice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carduri europene de sănătate în duplicat pentru hunedoreni, din 7 februarie         APEL LA RAȚIUNE CU DEGETUL PE RANĂ. Poliţia de Patrimoniu dă în clocot         CU TRIMITERE LA VALEA JIULUI. Pactul Ecologic European, o mare provocare pentru România         Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren         Peste 250.000 de arbori au fost retezați de pe malul Lacului Gura Apelor, în Retezat         Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier