UPDATE. Vedeţi în ce stare l-au găsit poliţiştii în tufişuri pe fostul edil al Devei, parlamentarul PSD Mircia Muntean VIDEO

74

 

FIRUL EVENIMENTELOR

Incidentul s-a petrecut pe DN 7 in apropierea intersectiei de la gara Deva. Mircia Muntean se deplasa cu masina personala pe banda 2 de circulatie dinspre Simeria.

La un moment dat, după ce a frecat un autobuz şi un autoturism, aflate pe prima banda, a lovit un camion care staţiona la semafor. Unul din şoferii care l-au ajutat pe Mircea Muntean să coboare din maşina spune că acesta era lipit cu faţa de parbriz şi era lovit la cap.

Dupa ce a coborât din maşină, Mircia Muntean a mai stat putin la fata locului , 5- 10 minute dupa care a fugit.
Acesta a fost gasit mai tarziu ascuns in tufe la cateva sute de metri de locul evenimentului rutier. In momentul in care a fost gasit Mircia Muntean  era plin de sange pe fata, era descult, si-a pierdut papucii in fuga, iar intrebat de reporteri de ce a parasit locul faptei, el a sustinut ca nu se afla la volanul masinii, ci masina era condusa de “Jenica”.

El a fost dus la spital unde i se recolteaza acum probe biologice pentru a se stabili concentraţia de alcool pe care Mircia Muntean o are în sânge.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.