TENIS DE CÂMP/ALLES, ALEES! Estelle a cucerit Ardealul

Tenismena Estelle Ioniţă este pe val în această vară! S-a impus la Trofeul „Ardealului” de la Deva după ce la începutul lunii a câştigat şi Trofeul „AEGON Tennis Cup” de la Cluj Napoca.

12-ARDEAL

Jucătoarea de tenis de câmp Estelle Ioniţă (foto, 12 ani), legitimată la Clubul Sportiv ALPA Deva s-a impus în proba de simplu fete – categoria 14 ani din cadrul Trofeului „Ardealului” turneu de categoria 1 care s-a desfăşurat de curând la Deva pe terenurile Szabo&Szabo Tennis Club.

„Careu” de victorii la Deva

Deşi a înfruntat adversare mai experimentate şi mai mari decât ea şi cu 2 ani, Estelle a câştigat toate cele 4 meciuri disputate pe zgura roşie şi încinsă de soare pe care a cedat doar un singur set, primul al finalei câştigate în 3 seturi în faţa Andrei Lazăr (CSŞ Petroşani), scor 3-6, 6-2 şi 6-4. Altfel, pe un tablou format din 16 jucătoare Estelle Ioniţă le-a învins pe rând pe Oana Gorgeag (ACS Cristal Hunedoara), scor 6-1 şi 6-2; pe Andreea Mihai (CSŞ Petroşani), scor 6-3, 6-4 şi pe  Daria Bara (CS Ştei), scor 6-3, 6-4.

Lăudată de antrenor

Evoluţia foarte bună a jucătoarei de origine francezo-română, Estelle Ioniţă la Trofeul „Ardealului” l-a impresionat şi pe antrenorul ei, Andru Târnovean.

„Nu mă aşteptam ca Estelle să câştige Trofeul Ardealului. A jucat foarte bine la Deva unde a făcut cel mai bun turneu de când lucrăm împreună. A dat dovadă de inteligenţă tactică în fiecare dintre cele patru meciuri în care a controlat în permanenţă ritmul de joc, s-a apărat foarte bine şi a impresionat cu puterea ei de luptă pentru fiecare minge”, a spus Andru Târnovean.

Trofeul „Ardealului” este al doilea turneu câştigat în această lună de Estelle Ioniţă care înurmă cu două săptămâni s-a impus la Turneul „AEGON Tennis Cup” desfăşurat la Cluj Napoca. Trofeul “Ardealului” competiţie ajunsă în acest an la editia a VIII-a a reunit la start jucători de tenis – băieţi şi fete cu vârste de 10, 12, 14 şi 16 ani din judeţele Timiş, Cluj, Alba, Sibiu, Arad, Gorj, Mureş şi Hunedoara.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic