TENIS DE CÂMP/ALLES, ALEES! Estelle a cucerit Ardealul

85

Tenismena Estelle Ioniţă este pe val în această vară! S-a impus la Trofeul „Ardealului” de la Deva după ce la începutul lunii a câştigat şi Trofeul „AEGON Tennis Cup” de la Cluj Napoca.

12-ARDEAL

Jucătoarea de tenis de câmp Estelle Ioniţă (foto, 12 ani), legitimată la Clubul Sportiv ALPA Deva s-a impus în proba de simplu fete – categoria 14 ani din cadrul Trofeului „Ardealului” turneu de categoria 1 care s-a desfăşurat de curând la Deva pe terenurile Szabo&Szabo Tennis Club.

„Careu” de victorii la Deva

Deşi a înfruntat adversare mai experimentate şi mai mari decât ea şi cu 2 ani, Estelle a câştigat toate cele 4 meciuri disputate pe zgura roşie şi încinsă de soare pe care a cedat doar un singur set, primul al finalei câştigate în 3 seturi în faţa Andrei Lazăr (CSŞ Petroşani), scor 3-6, 6-2 şi 6-4. Altfel, pe un tablou format din 16 jucătoare Estelle Ioniţă le-a învins pe rând pe Oana Gorgeag (ACS Cristal Hunedoara), scor 6-1 şi 6-2; pe Andreea Mihai (CSŞ Petroşani), scor 6-3, 6-4 şi pe  Daria Bara (CS Ştei), scor 6-3, 6-4.

Lăudată de antrenor

Evoluţia foarte bună a jucătoarei de origine francezo-română, Estelle Ioniţă la Trofeul „Ardealului” l-a impresionat şi pe antrenorul ei, Andru Târnovean.

„Nu mă aşteptam ca Estelle să câştige Trofeul Ardealului. A jucat foarte bine la Deva unde a făcut cel mai bun turneu de când lucrăm împreună. A dat dovadă de inteligenţă tactică în fiecare dintre cele patru meciuri în care a controlat în permanenţă ritmul de joc, s-a apărat foarte bine şi a impresionat cu puterea ei de luptă pentru fiecare minge”, a spus Andru Târnovean.

Trofeul „Ardealului” este al doilea turneu câştigat în această lună de Estelle Ioniţă care înurmă cu două săptămâni s-a impus la Turneul „AEGON Tennis Cup” desfăşurat la Cluj Napoca. Trofeul “Ardealului” competiţie ajunsă în acest an la editia a VIII-a a reunit la start jucători de tenis – băieţi şi fete cu vârste de 10, 12, 14 şi 16 ani din judeţele Timiş, Cluj, Alba, Sibiu, Arad, Gorj, Mureş şi Hunedoara.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.