Suferinţele unui beteag la stat

Bolnavul închipuit de la Deva a ieşit din suferinţă, nu şi din lene. Probabil vă mai aduceţi aminte de consilierul portocaliu care se dădea beteag în mod curent şi alternativ, în funcţie de casieria de la care încasează piţulele (era inapt pentru munca la Mintia şi sănătos tun pentru pigulit gologanii de la primărie ca ales local). Ei bine, marele bărbat de stat a ieşit din foaia de boală şi s-a prezentat la serviciu.

Şi a cerut, nici mai mult – nici mai puţin, decât să fie primit pe funcţia sa de frecat menta la Complexul Energetic. Deşi i s-a oferit un post de inginer în producţie, dânsul a refuzat pe motiv că e sub demnitatea sa să presteze „la munca de jos”.

Şefii n-au avut încotro şi l-au păstrat, dar i-au dat de lucru la Paroşeni. Să facă naveta, la „ia-mă nene” sau să se mute în Vale. Vestea asta nasoală l-a răpus din nou şi a reluat chiulul de la „scârbici”.

Că nu-i zi de leafă în fiecare zi să merite plimbarea în câmpul muncii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață