Suferinţele unui beteag la stat

Bolnavul închipuit de la Deva a ieşit din suferinţă, nu şi din lene. Probabil vă mai aduceţi aminte de consilierul portocaliu care se dădea beteag în mod curent şi alternativ, în funcţie de casieria de la care încasează piţulele (era inapt pentru munca la Mintia şi sănătos tun pentru pigulit gologanii de la primărie ca ales local). Ei bine, marele bărbat de stat a ieşit din foaia de boală şi s-a prezentat la serviciu.

Şi a cerut, nici mai mult – nici mai puţin, decât să fie primit pe funcţia sa de frecat menta la Complexul Energetic. Deşi i s-a oferit un post de inginer în producţie, dânsul a refuzat pe motiv că e sub demnitatea sa să presteze „la munca de jos”.

Şefii n-au avut încotro şi l-au păstrat, dar i-au dat de lucru la Paroşeni. Să facă naveta, la „ia-mă nene” sau să se mute în Vale. Vestea asta nasoală l-a răpus din nou şi a reluat chiulul de la „scârbici”.

Că nu-i zi de leafă în fiecare zi să merite plimbarea în câmpul muncii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști