Suferinţele unui beteag la stat

Bolnavul închipuit de la Deva a ieşit din suferinţă, nu şi din lene. Probabil vă mai aduceţi aminte de consilierul portocaliu care se dădea beteag în mod curent şi alternativ, în funcţie de casieria de la care încasează piţulele (era inapt pentru munca la Mintia şi sănătos tun pentru pigulit gologanii de la primărie ca ales local). Ei bine, marele bărbat de stat a ieşit din foaia de boală şi s-a prezentat la serviciu.

Şi a cerut, nici mai mult – nici mai puţin, decât să fie primit pe funcţia sa de frecat menta la Complexul Energetic. Deşi i s-a oferit un post de inginer în producţie, dânsul a refuzat pe motiv că e sub demnitatea sa să presteze „la munca de jos”.

Şefii n-au avut încotro şi l-au păstrat, dar i-au dat de lucru la Paroşeni. Să facă naveta, la „ia-mă nene” sau să se mute în Vale. Vestea asta nasoală l-a răpus din nou şi a reluat chiulul de la „scârbici”.

Că nu-i zi de leafă în fiecare zi să merite plimbarea în câmpul muncii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva