Stelescu: „Arbitrul a stabilit învingătoarea”

62

FOTBAL/REACŢII DUPĂ EŞECUL DIN BARAJ/Managerul general al Universităţii Petroşani, Ionuţ Stelescu (foto), a privit meciul de baraj pierdut în faţa Ştiinţei Turceni (scor 0-2), de la nivelul gazonului, din dreptul băncii de rezerve, iar la final a pus eşecul echipei sale pe seama arbitrajului pro olteni.

16-STELESCU

“Nişte decizii controversate ale arbitrului au înclinat balanţa în favoarea Turceniului pe care l-au dus nemeritat în Liga a treia. Este păcat că altcineva a decis promovarea. Trebuia să beneficiem şi noi de un penalty în repriza secundă dar nu ne-a fost acordat. Păcat, păcat, păcat”, a spus Stelescu la radiotimişoara.ro.

Oficialul petroşănean a făcut şi o scurtă caracterizare învingătorilor. “Nişte neputincioşi. Le-a fost frică să iasă la joc cu o echipă de juniori. Am dominat Turcenii la toate capitolele, fizic, tactic şi tehnic cu nişte copii de 17 şi 18 ani”.

În repriza a doua petroşăneanul Bobină a fost busculat în suprafaţa de pedeapsă de portarul gorjean Geică fază la care Universitatea Petroşani a solicitat lovitură de la 11 metri.4 juniori în echipa de start a trimis Universitatea Petroşani în meciul cu Ştiinţa Turceni.  Jocul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Nicolae Cătălin Botaş din Timişoara.

Ştiinţa Turceni, a învins, scor 2-0, pe Univesitatea Petroşani în meci de baraj disputant la Reşiţa. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză: (Simcea, 8 şi Apetroaie, 28-pen;).

“Băieţii mei au jucat exemplar astăzi. Le mulţumesc pentru tot”

Ionuţ Stelescu, manager general „U” Petroşani

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.