Stelescu: „Arbitrul a stabilit învingătoarea”

FOTBAL/REACŢII DUPĂ EŞECUL DIN BARAJ/Managerul general al Universităţii Petroşani, Ionuţ Stelescu (foto), a privit meciul de baraj pierdut în faţa Ştiinţei Turceni (scor 0-2), de la nivelul gazonului, din dreptul băncii de rezerve, iar la final a pus eşecul echipei sale pe seama arbitrajului pro olteni.

16-STELESCU

“Nişte decizii controversate ale arbitrului au înclinat balanţa în favoarea Turceniului pe care l-au dus nemeritat în Liga a treia. Este păcat că altcineva a decis promovarea. Trebuia să beneficiem şi noi de un penalty în repriza secundă dar nu ne-a fost acordat. Păcat, păcat, păcat”, a spus Stelescu la radiotimişoara.ro.

Oficialul petroşănean a făcut şi o scurtă caracterizare învingătorilor. “Nişte neputincioşi. Le-a fost frică să iasă la joc cu o echipă de juniori. Am dominat Turcenii la toate capitolele, fizic, tactic şi tehnic cu nişte copii de 17 şi 18 ani”.

În repriza a doua petroşăneanul Bobină a fost busculat în suprafaţa de pedeapsă de portarul gorjean Geică fază la care Universitatea Petroşani a solicitat lovitură de la 11 metri.4 juniori în echipa de start a trimis Universitatea Petroşani în meciul cu Ştiinţa Turceni.  Jocul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Nicolae Cătălin Botaş din Timişoara.

Ştiinţa Turceni, a învins, scor 2-0, pe Univesitatea Petroşani în meci de baraj disputant la Reşiţa. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză: (Simcea, 8 şi Apetroaie, 28-pen;).

“Băieţii mei au jucat exemplar astăzi. Le mulţumesc pentru tot”

Ionuţ Stelescu, manager general “U” Petroşani

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva