SPORTURI/Invitaţie la “Gala Sportului şi Tineretului Hunedorean 2013”!

E certitudine! “GALA SPORTULUI ŞI TINERETULUI HUNEDOREAN 2013” va avea loc luna viitoare. AFLĂ ÎN CE ZI ŞI ÎN CE LOC!

medaliiDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara (DJST) organizează în data de 5 martie 2014 “GALA SPORTULUI ŞI TINERETULUI HUNEDOREAN 2013” eveniment în cadrul căruia vor fi recompensaţi sportivii şi tinerii legitimaţi la cluburile din judeţ care au obţinut performanţe anul trecut în competiţiile naţionale şi internaţionale.

“De comun acord cu sportivii am decis ca Gala Sportului şi Tineretului Hunedorean să aibă loc în ziua de miercuri 5 martie. Avem confirmarea că la eveniment va fi prezentă atleta Florentina Marincu declarată cel mai bun sportiv al judeţului Hunedoara în 2013 la discipline sportive olimpce dar şi pugiliştii Sorin Dobondi şi Eugenia Jurcă ocupanţii locurilor doi şi trei în aceeaşi ierarhie”, a declarat pentru zhd.ro directorul DJST Hunedoara, Lorincz Szell.

Festivitatea de premiere va avea loc în sediul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara – sala “Europa” – situat pe strada Gheorghe Bariţiu nr.2 din Deva cu începere de la ora 14:00.

Cei mai buni în 2013!

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara a dat publicităţii la jumătatea luni ianuarie clasamentele cu cei mai merituoşi sportivi ai judeţului – la discipline olimpice şi neolimpice – în anul competiţional 2013.  DSC_0527

Locul 1 în clasamentul “olimpicilor” este ocupat de atleta junioară Florentina Costina Marincu (foto, 17 ani) – dublă campioană mondială de junior la săritura în lungime şi triplusalt la Campionatele Mondiale de cadeşi de la Doneţk, Ucraina – legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva unde este antrenată de profesorul Nicolae Alexe. La discipline sportive neolimpice cel mai bun sportiv a fost declarat, pentru al doilea an la rând, Anamaria Gherghel legitimată la Clubul Sportiv Comexim Lupeni – antrenor Dima Druncea – cvintuplă campioană europeană la fotbal-tenis, titluri cucerite la Campionatele Europene de la Istanbul, Turcia.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “SPORTURI/Invitaţie la “Gala Sportului şi Tineretului Hunedorean 2013”!

 1. Marcel Teodor

  Ce pot sa zic decat ca ai mintea ingusta rau. Verifica ce a facut inainte sa spui ceva. Profesionalismul e mai important decat politicul de care zici tu. Ce conteaza ce nationalitate/culoare(si politica) ai daca faci ceea ce trebuie.

  Răspuns
 2. jos cu directorul DJST Hunedoara, Lorincz Szell.

  De ce este inca director DJST Hunedoara, Lorincz Szell?
  El e in UDMR, e maghiar, de ce nu facilitati unui roman aceasta functie , un roman catre nu este in UDMR sau care nu are treaba cu politicul ci doar cu sportul!CE sportiv sau antrenor a fost Lorincz Szell?RUSINE HUNEDOARA!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani