Scheletele din dulap bântuie primăria

Peste tot ies la iveală golăniile „foştilor” după ce se schimbă puterea. De obicei, la jumătate de an după predare-primire se sting subiectele pe seama afacerilor necurate din trecut.

Într-o primărie de municipiu cu pretenţii medievale, scheletele din dulap nu se mai gată. Nu apucă să scape de o mizerie că dau peste alta la fel de groasă.

Se întâmplă ca apară şi la distanţă de două mandate în urmă.

Tipice „castelanilor” sunt tunurile creionate de jurişti analfabeţi. Desigur, nu tot compartimentul juridic de acolo cântă după ureche. Mai sunt şi oameni de partitură, însă minoritari şi probabil ignoraţi.

Altfel, nu se poate explica puzderia de contracte însăilate pe colţul mesei care pun administraţia publică la plată şi pe edili în situaţii de toată jena.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși