Scheletele din dulap bântuie primăria

Peste tot ies la iveală golăniile „foştilor” după ce se schimbă puterea. De obicei, la jumătate de an după predare-primire se sting subiectele pe seama afacerilor necurate din trecut.

Într-o primărie de municipiu cu pretenţii medievale, scheletele din dulap nu se mai gată. Nu apucă să scape de o mizerie că dau peste alta la fel de groasă.

Se întâmplă ca apară şi la distanţă de două mandate în urmă.

Tipice „castelanilor” sunt tunurile creionate de jurişti analfabeţi. Desigur, nu tot compartimentul juridic de acolo cântă după ureche. Mai sunt şi oameni de partitură, însă minoritari şi probabil ignoraţi.

Altfel, nu se poate explica puzderia de contracte însăilate pe colţul mesei care pun administraţia publică la plată şi pe edili în situaţii de toată jena.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2