REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Layout 1

8 Martie – o zi specială, un cadou special

 

Perioada campaniei: 24 februarie – 6 martie 2014

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI

Organizatorii campaniei promotionale “IUBEŞTE ŞI DĂRUIEŞTE” sunt S.C Capital News Media SRL şi SC ALEXANDRA TOUR SRL, cu sediul în  Deva, str. Avram Iancu, Bl. H1, Mezanin,  jud. Hunedoara. Organizatorii  isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

SECTIUNEA 2. PARTENERI

Partenerii campaniei promotionale “8 Martie – o zi specială, un cadou special”  sunt: Elite Nutritia, magazinul Hera Outlet Deva,  Florăria ORHIDEEA şi DD CHIM.

 

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se desfasoara in judetul Hunedoara.

 

SECTIUNEA 4. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se desfasoara in perioada 24 februarie – 6 martie 2014

 

SECTIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE

La aceasta promotie participa persoanele care cumpara in perioada 24 februarie – 6 martie 2014  cotidianul Ziarul Hunedoreanului, decupeaza talonul promotional,  il completeaza integral si  îl depun in urna special amenajata la Florăria Orhideea din Deva, Piaţa Victoriei, Bl. 11, parter (vis a vis de intrarea laterală a Casei de Cultură).

Mai multe  taloane, mai  multe sanse de castig!

 

SECTIUNEA 6. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice cu cetatenie romana şi cu domiciliul in judetul Hunedoara, care au împlinit 14 ani până la data de 07.03.2014. Nu pot participa la aceasta campanie angajatii SC CAPITAL NEWS MEDIA SRL, angajatii SC ALEXANDRA TOUR SRL, precum si angajatii partenerilor:  Elite Nutritia, magazinul Hera Outlet Deva,  Florăria ORHIDEEA şi DD CHIM.

 

SECTIUNEA 7. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Ce trebuie sa faci:

 

1)    Cumpara in perioada   24 februarie – 6 martie 2014  cotidianul Ziarul Hunedoreanului comercializat in punctele de distributie a presei sau prin vanzatorii volanti, decupeaza talonul promotional, completeaza-l integral si pune-l in urna special  amenajata la Florăria Orhideea din Deva, Piaţa Victoriei, Bl. 11, parter (vis a vis de intrarea laterală a Casei de Cultură), până la data de 6 martie 2014, ora 17.

2)      Extragerea va avea loc vineri, 7 martie 2014, în DIRECT la HUNEDOARA TV, în cadrul emisiunii „Cea mai bună dimineaţă”.

 

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

In cadrul acestei campanii promotionale  vor fi acordate  11 premii: 1 voucher  de cumpărături oferit de magazinul Hera Outlet Deva, 5 şedinţe de electrostimulare şi 1 pachet cu produse de îngrijire oferite de Elite Nutritia, 3 orhidee în ghiveci oferite de Florăria Orhideea şi o bijuterie din aur, în valoare de 400 lei,  oferită de Ziarul Hunedoreanului şi Hunedoara TV.

Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul campaniei “8 Martie – o zi specială, un cadou special”  este de 850 lei.

 

Tragerea la sorti

Premiile acestei campanii vor fi acordate prin tragere la sorti.

Extragerea va avea loc vineri, 7 martie 2014, în DIRECT la HUNEDOARA TV, în cadrul emisiunii „Cea mai Bună Dimineaţă”. La extragere participa toate taloanele completate integral,  care care au fost depuse in urna pana la data de 06.03.2014, ora 17. Fiecare participant poate castiga doar un singur premiu. O persoana care a castigat un premiu nu mai poate castiga inca unul.

 

SECTIUNEA 9. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii desemnaţi prin tragerile la sorti  vor fi anuntaţi telefonic de catre organizatori, in data de 07.03.2014.

Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.zhd.ro.

 

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie să se prezinte cu actul de identitate pentru validare, în intervalul  orar stabilit de comun acord cu partenerii campaniei, care acordă premiile acestui concurs.

 

SECTIUNEA 10.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorii campaniei nu sunt raspunzatori de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizatorii  si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotională va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorilor, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul campaniei este publicat pe site-ul www.zhd.ro, in perioada campaniei.

Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu