Rectificare bugetară la Deva

Mai mulţi bani pentru Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.  Cu suma alocată în plus, de 81.000 de lei, instituţia va achiziţiona un autovehicul.

rectificare

Ieri, Consiliul local al municipiului Deva a avut o şedinţă extraordinară, singurul punct de pe ordinea de zi fiind rectificarea bugetară.

Sunt şi tăieri

Cel mai câştigat în urma rectificării a fost Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, care va primi în plus faţă de alocarea iniţială, suma de 81.000 de lei, din care va fi achiziţionat un autovehicul. Astfel, instituţia de cultură va avea, pentru acest an, un buget de 1.557.000 de lei. Bani în plus se vor mai aloca pentru reabilitarea podului peste Cerna în satul aparţinător Bârcea Mare (20.000 de lei), pentru achiziţionarea a 24 de aparate de fitness (160.000 de lei), precum şi câte 5.000 de lei pentru amenajări de platforme pe Calea Zarandului şi rigole în Archia, precum şi pentru regularizarea Văii Bejanului. Au fost aprobate şi diminuări bugetare, acestea înregistrându-se la reţeaua de apă şi canalizare în Bârcea Mare (100.000 de lei), la „Adăpost de urgenţă pe timp de noapte” (60.000 de lei), la „Elaborarea Planului Urbanistic General al municipiului Deva” (20.000 de lei) şi la o parcare subterană (15.000 de lei). În urma acestor rectificări, veniturile la bugetul local vor fi de peste 186.153.000 de lei, iar cheltuielile vor depăşi suma de 190.586.000 de lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic