Rectificare bugetară la Deva

Mai mulţi bani pentru Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.  Cu suma alocată în plus, de 81.000 de lei, instituţia va achiziţiona un autovehicul.

rectificare

Ieri, Consiliul local al municipiului Deva a avut o şedinţă extraordinară, singurul punct de pe ordinea de zi fiind rectificarea bugetară.

Sunt şi tăieri

Cel mai câştigat în urma rectificării a fost Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, care va primi în plus faţă de alocarea iniţială, suma de 81.000 de lei, din care va fi achiziţionat un autovehicul. Astfel, instituţia de cultură va avea, pentru acest an, un buget de 1.557.000 de lei. Bani în plus se vor mai aloca pentru reabilitarea podului peste Cerna în satul aparţinător Bârcea Mare (20.000 de lei), pentru achiziţionarea a 24 de aparate de fitness (160.000 de lei), precum şi câte 5.000 de lei pentru amenajări de platforme pe Calea Zarandului şi rigole în Archia, precum şi pentru regularizarea Văii Bejanului. Au fost aprobate şi diminuări bugetare, acestea înregistrându-se la reţeaua de apă şi canalizare în Bârcea Mare (100.000 de lei), la „Adăpost de urgenţă pe timp de noapte” (60.000 de lei), la „Elaborarea Planului Urbanistic General al municipiului Deva” (20.000 de lei) şi la o parcare subterană (15.000 de lei). În urma acestor rectificări, veniturile la bugetul local vor fi de peste 186.153.000 de lei, iar cheltuielile vor depăşi suma de 190.586.000 de lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune