Rectificare bugetară la Deva

Mai mulţi bani pentru Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.  Cu suma alocată în plus, de 81.000 de lei, instituţia va achiziţiona un autovehicul.

rectificare

Ieri, Consiliul local al municipiului Deva a avut o şedinţă extraordinară, singurul punct de pe ordinea de zi fiind rectificarea bugetară.

Sunt şi tăieri

Cel mai câştigat în urma rectificării a fost Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, care va primi în plus faţă de alocarea iniţială, suma de 81.000 de lei, din care va fi achiziţionat un autovehicul. Astfel, instituţia de cultură va avea, pentru acest an, un buget de 1.557.000 de lei. Bani în plus se vor mai aloca pentru reabilitarea podului peste Cerna în satul aparţinător Bârcea Mare (20.000 de lei), pentru achiziţionarea a 24 de aparate de fitness (160.000 de lei), precum şi câte 5.000 de lei pentru amenajări de platforme pe Calea Zarandului şi rigole în Archia, precum şi pentru regularizarea Văii Bejanului. Au fost aprobate şi diminuări bugetare, acestea înregistrându-se la reţeaua de apă şi canalizare în Bârcea Mare (100.000 de lei), la „Adăpost de urgenţă pe timp de noapte” (60.000 de lei), la „Elaborarea Planului Urbanistic General al municipiului Deva” (20.000 de lei) şi la o parcare subterană (15.000 de lei). În urma acestor rectificări, veniturile la bugetul local vor fi de peste 186.153.000 de lei, iar cheltuielile vor depăşi suma de 190.586.000 de lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva