Rectificare bugetară la Deva

Mai mulţi bani pentru Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.  Cu suma alocată în plus, de 81.000 de lei, instituţia va achiziţiona un autovehicul.

rectificare

Ieri, Consiliul local al municipiului Deva a avut o şedinţă extraordinară, singurul punct de pe ordinea de zi fiind rectificarea bugetară.

Sunt şi tăieri

Cel mai câştigat în urma rectificării a fost Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, care va primi în plus faţă de alocarea iniţială, suma de 81.000 de lei, din care va fi achiziţionat un autovehicul. Astfel, instituţia de cultură va avea, pentru acest an, un buget de 1.557.000 de lei. Bani în plus se vor mai aloca pentru reabilitarea podului peste Cerna în satul aparţinător Bârcea Mare (20.000 de lei), pentru achiziţionarea a 24 de aparate de fitness (160.000 de lei), precum şi câte 5.000 de lei pentru amenajări de platforme pe Calea Zarandului şi rigole în Archia, precum şi pentru regularizarea Văii Bejanului. Au fost aprobate şi diminuări bugetare, acestea înregistrându-se la reţeaua de apă şi canalizare în Bârcea Mare (100.000 de lei), la „Adăpost de urgenţă pe timp de noapte” (60.000 de lei), la „Elaborarea Planului Urbanistic General al municipiului Deva” (20.000 de lei) şi la o parcare subterană (15.000 de lei). În urma acestor rectificări, veniturile la bugetul local vor fi de peste 186.153.000 de lei, iar cheltuielile vor depăşi suma de 190.586.000 de lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva