RALIU/Cupa VTM Hunedoara 2013 gata de start

Cea de-a doua etapă din Campionatul Judeţean de Raliuri se va disputa duminică pe un traseu între localităţile Hăşdat şi Silivaşu de Sus. Cupa VTM Hunedoara 2013 va strânge la start cei mai buni piloţi din judeţ şi din ţară.

15-RALIU

Filiala judeţeană a Automobil Club Român şi Clubul Sportiv de Auto-Karting Hunedoara cu sprijinul Primăriei Hunedoara organizează, la finele acestei săptămânii, Raliul de Viteză pe Traseu Monta dotat cu trofeul Cupa Hunedoara 2013. Raliul care va avea loc, duminică, este destinat atât piloţilor profesionişti, cât şi celor amatorilor din întreg judeţul dar şi din judeţele învecinate şi face parte din calendarul competiţional stabilit în acest sezon de către ACR Hunedoara.

Prima etapă, Cupa Căprioara s-a disputat la începutul lunii mai şi a fost câştigată de pilotul hunedorean Valentin Banciu.

Cupa VTM Hunedoara va avea loc dumnică între orele 08:00 şi 17:00 pe Drumul Judeţean 687A Hăşdat – Silvaşu de Sus, în două manse – între orele 12:00 şi 15:00 – participanţii având timp şi pentru recunoaşterea traseului şi pentru un antrenament cronometrat (între orele 08:00 şi 10.00), care va fixa ordinea de start. Traseul măsoară 3,4 kilometri are 4 curbe pe dreapta şi alte patru curbe la stânga.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 19:00 în poligonul de la Hăşdat.

Amintiri triste

Anul trecut, raliul a fost suspendat după ce o femeie-pilot din Timişoara a murit cu o zi înainte de concurs într-un accident produs în timp ce se afla în recunoaşterea traseului, pe care o realiza pe cont propriu, nefiind vorba de recunoaşterea oficială.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini