RALIU/Cupa VTM Hunedoara 2013 gata de start

Cea de-a doua etapă din Campionatul Judeţean de Raliuri se va disputa duminică pe un traseu între localităţile Hăşdat şi Silivaşu de Sus. Cupa VTM Hunedoara 2013 va strânge la start cei mai buni piloţi din judeţ şi din ţară.

15-RALIU

Filiala judeţeană a Automobil Club Român şi Clubul Sportiv de Auto-Karting Hunedoara cu sprijinul Primăriei Hunedoara organizează, la finele acestei săptămânii, Raliul de Viteză pe Traseu Monta dotat cu trofeul Cupa Hunedoara 2013. Raliul care va avea loc, duminică, este destinat atât piloţilor profesionişti, cât şi celor amatorilor din întreg judeţul dar şi din judeţele învecinate şi face parte din calendarul competiţional stabilit în acest sezon de către ACR Hunedoara.

Prima etapă, Cupa Căprioara s-a disputat la începutul lunii mai şi a fost câştigată de pilotul hunedorean Valentin Banciu.

Cupa VTM Hunedoara va avea loc dumnică între orele 08:00 şi 17:00 pe Drumul Judeţean 687A Hăşdat – Silvaşu de Sus, în două manse – între orele 12:00 şi 15:00 – participanţii având timp şi pentru recunoaşterea traseului şi pentru un antrenament cronometrat (între orele 08:00 şi 10.00), care va fixa ordinea de start. Traseul măsoară 3,4 kilometri are 4 curbe pe dreapta şi alte patru curbe la stânga.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 19:00 în poligonul de la Hăşdat.

Amintiri triste

Anul trecut, raliul a fost suspendat după ce o femeie-pilot din Timişoara a murit cu o zi înainte de concurs într-un accident produs în timp ce se afla în recunoaşterea traseului, pe care o realiza pe cont propriu, nefiind vorba de recunoaşterea oficială.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute