RALIU/Cupa VTM Hunedoara 2013 gata de start

Cea de-a doua etapă din Campionatul Judeţean de Raliuri se va disputa duminică pe un traseu între localităţile Hăşdat şi Silivaşu de Sus. Cupa VTM Hunedoara 2013 va strânge la start cei mai buni piloţi din judeţ şi din ţară.

15-RALIU

Filiala judeţeană a Automobil Club Român şi Clubul Sportiv de Auto-Karting Hunedoara cu sprijinul Primăriei Hunedoara organizează, la finele acestei săptămânii, Raliul de Viteză pe Traseu Monta dotat cu trofeul Cupa Hunedoara 2013. Raliul care va avea loc, duminică, este destinat atât piloţilor profesionişti, cât şi celor amatorilor din întreg judeţul dar şi din judeţele învecinate şi face parte din calendarul competiţional stabilit în acest sezon de către ACR Hunedoara.

Prima etapă, Cupa Căprioara s-a disputat la începutul lunii mai şi a fost câştigată de pilotul hunedorean Valentin Banciu.

Cupa VTM Hunedoara va avea loc dumnică între orele 08:00 şi 17:00 pe Drumul Judeţean 687A Hăşdat – Silvaşu de Sus, în două manse – între orele 12:00 şi 15:00 – participanţii având timp şi pentru recunoaşterea traseului şi pentru un antrenament cronometrat (între orele 08:00 şi 10.00), care va fixa ordinea de start. Traseul măsoară 3,4 kilometri are 4 curbe pe dreapta şi alte patru curbe la stânga.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 19:00 în poligonul de la Hăşdat.

Amintiri triste

Anul trecut, raliul a fost suspendat după ce o femeie-pilot din Timişoara a murit cu o zi înainte de concurs într-un accident produs în timp ce se afla în recunoaşterea traseului, pe care o realiza pe cont propriu, nefiind vorba de recunoaşterea oficială.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători