Priorităţile începutului de mandat la Densuş

Traian Bugari a fost ales în fruntea comunei pe 26 mai, după ce fostul edil a fost numit secretar de stat

Primar Desus

 

Cel mai recent scrutin electoral din judeţul nostru s-a desfăşurat, în urmă cu două luni, în comuna Densuş. Alegerile au avut loc deoarece fostul edil, Sorin Dumitru Ştefoni, a renunţat la funcţia de primar în comuna Densuş pentru a ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Muncii.

Lucrări actuale

Noul primar al comunei este fostul viceprimar, Traian Bugari, care s-a impus lejer în alegeri, avânt un scor electoral de 83,25%. Cum este şi firesc, Traian Bugari are unele priorităţi pentru acest mandat, unul mai scurt decât celelalte, de doar trei ani şi nu patru, cum sunt de obicei. „În prezent se amenajează padocuri pentru animale, sau umbrare, cum se spune pe la noi, pe păşunile comunale din satele Peşteana şi Hăţăgel. La Hăţăgel lucrarea este una mai amplă, aici urmând a se asigura şi o sursă de apă, care nu există, aşa cum este în cazul păşunii din Peşteana. Noi preconizăm ca aceste operaţiuni să se finalizeze în cursul lunii viitoare. În zilele imediat următoare vom începe lucrări de plombare a unor drumuri comunale, în special pe relaţiile Ştei – Poieni şi Peşteana – Densuş. Acestea sunt asfaltate de multă vreme şi, cu trecerea timpului, s-au deteriorat, lucru la care se adaugă şi traficul auto cu maşini de mare tonaj, care fac transporturi de la pădure. În plus, vom amenaja drumurile în aşa fel încât gurile de canal să nu mai depăşească nivelul asfaltului. Noi ne-am dori să facem cât mai multe, dar nu stăm foarte bine cu banii, dar sperăm ca la viitoarea rectificare bugetară să ni se aloce mai multe fonduri. Legat de drumuri, doresc să menţionez că reabilitarea acestora în Peşteniţa am finalizat-o din perioada de când am preluat mandatul. În altă ordine de idei, mai precizez şi că va începe modernizarea căminului cultural din satul Poieni, singurul rămas nereabilitat în comună. Pentru început, fiind limitaţi de fonduri, va fi înlocuit acoperişul, celelalte lucrări urmând a se executa ulterior”, a spus primarul Traian Bugari.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj