Priorităţile începutului de mandat la Densuş

Traian Bugari a fost ales în fruntea comunei pe 26 mai, după ce fostul edil a fost numit secretar de stat

Primar Desus

 

Cel mai recent scrutin electoral din judeţul nostru s-a desfăşurat, în urmă cu două luni, în comuna Densuş. Alegerile au avut loc deoarece fostul edil, Sorin Dumitru Ştefoni, a renunţat la funcţia de primar în comuna Densuş pentru a ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Muncii.

Lucrări actuale

Noul primar al comunei este fostul viceprimar, Traian Bugari, care s-a impus lejer în alegeri, avânt un scor electoral de 83,25%. Cum este şi firesc, Traian Bugari are unele priorităţi pentru acest mandat, unul mai scurt decât celelalte, de doar trei ani şi nu patru, cum sunt de obicei. „În prezent se amenajează padocuri pentru animale, sau umbrare, cum se spune pe la noi, pe păşunile comunale din satele Peşteana şi Hăţăgel. La Hăţăgel lucrarea este una mai amplă, aici urmând a se asigura şi o sursă de apă, care nu există, aşa cum este în cazul păşunii din Peşteana. Noi preconizăm ca aceste operaţiuni să se finalizeze în cursul lunii viitoare. În zilele imediat următoare vom începe lucrări de plombare a unor drumuri comunale, în special pe relaţiile Ştei – Poieni şi Peşteana – Densuş. Acestea sunt asfaltate de multă vreme şi, cu trecerea timpului, s-au deteriorat, lucru la care se adaugă şi traficul auto cu maşini de mare tonaj, care fac transporturi de la pădure. În plus, vom amenaja drumurile în aşa fel încât gurile de canal să nu mai depăşească nivelul asfaltului. Noi ne-am dori să facem cât mai multe, dar nu stăm foarte bine cu banii, dar sperăm ca la viitoarea rectificare bugetară să ni se aloce mai multe fonduri. Legat de drumuri, doresc să menţionez că reabilitarea acestora în Peşteniţa am finalizat-o din perioada de când am preluat mandatul. În altă ordine de idei, mai precizez şi că va începe modernizarea căminului cultural din satul Poieni, singurul rămas nereabilitat în comună. Pentru început, fiind limitaţi de fonduri, va fi înlocuit acoperişul, celelalte lucrări urmând a se executa ulterior”, a spus primarul Traian Bugari.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea