Prins la furat pe calea ferată

Poliţiştii Serviciului Judeţean Transporturi Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia a fost identificat un bărbat de 37 de ani, din municipiul Petroșani, faţă de care vor efectua cercetări cu privire la comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că acesta a sustras, la începutul acestei luni, 20 de metri de cablu de alimentare cu energie electrică (din cupru și aluminiu) de la infrastructura feroviară (zona km. feroviar 115+200, de pe secția c.f. 202, între Stațiile C.F. Livezeni și Strâmbuța).

Totodată, bărbatul ar fi sustras 19 metri de cablu de la aceeaşi infrastructură feroviară, în perioada 01.02. – 04.02.2020.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au ridicat 3 kg. de cupru (provenit din sustragerea de cablul din data de 01.03.2020).

Poliţiştii vor continua cercetările faţă de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia. Prin comiterea infracţiunilor de furt calificat, nu s-a pus în pericol siguranța circulației feroviare.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani         Turnul Alb al Castelului Corvinilor își recapătă strălucirea         Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități