Poți trăi din jocuri de noroc? Depinde!

502

Pentru mulți jocurile de noroc sunt doar o pasiune, o modalitate de a se relaxa în timp ce pot câștiga și niște bani. Totuși, nu puțini sunt cei care visează ca această sursă de venit să devină singura și să fie una profitabilă. Poate vei fi uimit să afli că există un număr destul de mare de oameni ce trăiesc de pe urma jocurilor de noroc. A devenit tot mai ușor să exersezi și să poți juca, chiar și online prin site-urile cazinouri sau aplicații precum Maxbet app. Cum poți oare trăi din jocurile de noroc?

Cum să ajungi un jucător profesionist?

Pentru a te gândi la traiul din jocurile de noroc ar trebui întâi să te asiguri că ești un jucător suficient de bun. Nu poți avea câștiguri mari dacă nu ești un bun cunoscător al jocurilor și tehnicilor cele mai interesante de câștig. Fie că este vorba de pariuri, poker sau alte jocuri, trebuie să te asiguri că înțelegi jocul și cunoști piața pentru a avea șanse mai mari de câștig. Este ideal să exersezi, însă nu trebuie să să începi să pariezi sume enorme imediat; poți trece treptat la acele tipuri de pariuri pe măsură ce vei obține mai multă experiență și încredere în pariurile tale. În schimb, poți începe cu pariuri mai mici pe măsură ce îți îmbunătățești  tehnicile de joc. Este o idee bună să exersezi cu jocuri și pariuri gratuite în care nu trebuie să plătești nimic. Acesta este mediul ideal în care să îți perfecționezi abilitățile sau să înveți noi jocuri.

Salariul unui jucător profesionist 

Nu există un salariu exact al unui jucător profesionist. Cifrele variază de la persoană la persoană și chiar de la lună la lună. Nu te poți aștepta la aceeași sumă de bani lunar, uneori profitul poate fi chiar zero, depinde de mai mulți factori care uneori nu țin de abilitățile jucătorului. Majoritatea celor care se bazează strict pe venitul din jocurile de noroc încearcă să își aducă veniturile din mai multe tipuri de jocuri: pariuri sportive, poker și alte jocuri. Chiar și atunci când are o sumă destul de mare în cont, un jucător îi poate pierde pe toți în doar câteva clipe, dacă nu este suficient de atent. Deși nu există o siguranță că vor câștiga ceva luna aceasta, există persoane care aleg să trăiască doar pe baza jocurilor.

Foarte puțini jucători trăiesc din jocuri de noroc 

După cum am menționat mai sus, veniturile aduse de jocurile de noroc nu sunt niciodată sigure sau egale de la o lună la alta. Din această cauză nu mulți sunt cei ce aleg să trăiască așa. În afară de problema financiară, presiunea socială îi face pe mulți să renunțe sau chiar să nu încerce acest tip de trai. Majoritatea oamenilor nu privesc cu ochi buni sursele de venit alternative, cele care nu înseamnă locul de muncă stabil la care te duci conform programului, dar care îți oferă stabilitate. Unii jucători se simt judecați de familie și indiferent cât de norocoși și talentați, refuză să aleagă acest drum. Cu toate acestea, există persoane care au reușit să trăiască din aceste jocuri, mai ales din poker. Datorită cunoștințelor lor acum câștigă bani din lecții pe care le oferă celor ce vor să învețe sau să se perfecționeze sau din turnee de poker.

Trebuie să ai stabilitate financiară dinainte

Pentru a te asigură că această decizie nu îți va ruina viața, trebuie să fii stabil financiar înainte. În primul rând, vei avea nevoie de bani pentru a investi și a începe să vezi câștiguri, iar în al doilea rând, după cum am menționat mai sus, jocurile de noroc nu îți asigură un venit lunar exact după care să te orientezi. Așadar va trebui să ai deja o sumă de bani pregătită pentru a investi, dar și pentru a te asigura că nu vei rămâne fără bani de mâncare, chirie sau alte cheltuieli necesare.

Învață te limitezi

Una dintre abilitățile cele mai importante este cumpătarea. Trebuie să înveți când să te oprești și când să reîncerci. Dacă ai avut o zi bună și ai câștigat, vei fi tentat să joci în continuare pentru a câștiga și mai mult. Cu toate acestea, șansele de a câștiga de mai multe ori în aceeași seară sunt mici, astfel riști să pierzi tot ceea ce ai câștigat, ajungând să ai, poate, chiar mai puțini bani decât la începutul jocului. Trebuie să înveți când este momentul să spui nu și să te îndepărtezi cu profiturile, uneori este de preferat să pleci în timp ce încă câștigi decât să pariezi în continuare în speranța că norocul tău va continua. Același sfat se aplică și pe partea opusă. Dacă ai o zi proastă și pierzi în continuare, este mai bine să te îndepărtezi de joc decât să joci până pierzi și mai mult. Cei mai de succes jucători sunt în permanență conștienți de când este timpul să plece și să se întoarcă într-o altă zi.

Concluzie

Deși mulți pasionați visează adesea la câștiguri uriașe care să le permită să trăiască bine doar din jocurile de noroc, este un drum anevoios cu avantaje și dezavantaje. Este posibil să câștigi o sumă mare de bani care să transforme această pasiune într-o carieră, însă ai nevoie de multă dedicație, pasiune și răbdare. Jocurile de noroc pot provoca dependență și chiar și unii dintre cei mai buni și norocoși jucători se pot confrunta cu probleme grave de-a lungul timpului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.