Poştaşii ies în stradă

Angajaţii oficiilor poştali din judeţul Hunedoara vor protesta, miercuri, în stradă, în faţa Prefecturii Hunedoara. Mitingul de protest va debuta la ora 11.00, iar jandarmii asigură desfăşurarea acestuia în bune condiţii.

postasiLucrătorii de la oficiile poştale vor să atragă atenţia, prin aceste pichetări ale prefecturilor, asupra nedreptăţilor pe care ei susţin că managementul companiei le-a făcut asupra lor de-a lungul timpului. Potrivit poştaşilor, din vina actualului management, a scăzut cifra de afaceri a Poştei Române, a scăzut numărul de personal operativ, a crescut numărul de personal de conducere şi funcţional, a crescut remuneraţia managementului chiar peste nivelul la care este plătit un manager general, în companii poştale naţionale, din ţările dezvoltate din Europa, şi au fost încălcate, în mod repetat, prevederile Contractului colectiv de muncă. Manifestaţia de protest are loc miercuri, începând cu ora 11.00,  în faţa Prefecturii Hunedoara. Pe tot parcursul manifestării organizate de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, filiala Hunedoara, jandarmii vor asigura ordinea publică.

Pentru desfăşurarea în condiţii paşnice şi civilizate a adunării publice jandarmii reamintesc participanţilor faptul că, în conformitate cu legea 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea manifestărilor publice, sunt obligaţi să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau forţele de ordine, să se abţină de la acţiuni de natura a împiedica desfăşurarea normalã a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale; să nu introducă sau să aibă, în timpul adunărilor publice, obiecte contondente, să părăsească imediat adunările publice sau locul unde acestea se desfăşoară, când au fost somaţi de către organizatori, împuterniciţii acestora sau forţele de ordine şi să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni