Poştaşii ies în stradă

Angajaţii oficiilor poştali din judeţul Hunedoara vor protesta, miercuri, în stradă, în faţa Prefecturii Hunedoara. Mitingul de protest va debuta la ora 11.00, iar jandarmii asigură desfăşurarea acestuia în bune condiţii.

postasiLucrătorii de la oficiile poştale vor să atragă atenţia, prin aceste pichetări ale prefecturilor, asupra nedreptăţilor pe care ei susţin că managementul companiei le-a făcut asupra lor de-a lungul timpului. Potrivit poştaşilor, din vina actualului management, a scăzut cifra de afaceri a Poştei Române, a scăzut numărul de personal operativ, a crescut numărul de personal de conducere şi funcţional, a crescut remuneraţia managementului chiar peste nivelul la care este plătit un manager general, în companii poştale naţionale, din ţările dezvoltate din Europa, şi au fost încălcate, în mod repetat, prevederile Contractului colectiv de muncă. Manifestaţia de protest are loc miercuri, începând cu ora 11.00,  în faţa Prefecturii Hunedoara. Pe tot parcursul manifestării organizate de Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, filiala Hunedoara, jandarmii vor asigura ordinea publică.

Pentru desfăşurarea în condiţii paşnice şi civilizate a adunării publice jandarmii reamintesc participanţilor faptul că, în conformitate cu legea 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea manifestărilor publice, sunt obligaţi să respecte recomandările făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau forţele de ordine, să se abţină de la acţiuni de natura a împiedica desfăşurarea normalã a adunărilor publice şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale; să nu introducă sau să aibă, în timpul adunărilor publice, obiecte contondente, să părăsească imediat adunările publice sau locul unde acestea se desfăşoară, când au fost somaţi de către organizatori, împuterniciţii acestora sau forţele de ordine şi să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva