POPICE/HUNEDOARA ARE VIITOR ASIGURAT/“GO POPICE!” HAI CS SIDERURGICA HUNEDOARA!

Popicarii hunedoreni au dominat întrecerea naţională din cadrul programului „Pierre de Coubertin” 2014. VEZI CINE SUNT BĂIEŢII ŞI LA CE ŞCOALĂ ÎNVAŢĂ!

LI S-A CÂNTAT IMNUL! FR Popice-Bowling i-a premiat pe laureaţii de la Iaşi cu frumoase cupe, medalii şi diplome, iar toţi concurenţii au primit tricouri şi diplome de participare. Pentru câştigători s-a cântat şi IMNUL ROMÂNIEI, concursul fiind la nivel naţional! Foto: SAMI TAMAS

LI S-A CÂNTAT IMNUL! FR Popice-Bowling i-a premiat pe laureaţii de la Iaşi cu frumoase cupe, medalii şi diplome, iar toţi concurenţii au primit tricouri şi diplome de participare. Pentru câştigători s-a cântat şi IMNUL ROMÂNIEI, concursul fiind la nivel naţional! Foto: SAMI TAMAS

Cei mai mici dintre popicarii legitimaţi la Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara pregătiţi de antrenorul Nicolaie Popa au făcut senzaţie pe piste la Iaşi la etapa finală a Programului „Pierre de Coubertin” 2014, prin Proiectul ”GO POPICE”, iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Popice-Bowling.

Băieţi de top

Cei mai cei au fost băieţii care au acaparat în totalitate podiumul prin Dacian Bulgaru (foto mic), în vârstă de 12 ani elev la Şcoala Generală Nr. 1 din Hunedoara care a reuşit să doboare 352 de popice urmat de colegul său Daniel Botezatu (13 ani, Şc. Gen. Nr. 4 Hunedoara) cu 338 popice doborâte şi Flavius Marian (11 ani, Şc. Gen. Nr. 4 Hunedoara cu 330 p. d.). Şi prima menţiune a ajuns tot la Hunedoara fiind luată de Bogdan Teodoru în timp ce Bogdan Dascălu şi Tudor Opre s-au clasat pe locurile 6 respectiv 10.

Preşedintele grupării Siderurgica Hunedoara, Ştefan Beregszaszy nu s-a arătat deloc surprins de faptul că popicarii hunedoreni au dominat concursul de la Iaşi şi a mărturisit că intenţionează ca anul viitor să-i înscrie în campionatul pe echipe rezervat juniorilor.

“Băieţii au obţinut rezultate la care noi ne aşteptam deoarece lucrează pe piste de câteva luni bune perioadă în care au fost disciplinaţi, au venit frecvent la antrenamente şi s-au bucurat de toată atenţia antrenorului lor şi a noastră. Rezultatele sunt de bun augur”, a spus Ştefan Beregszaszy.

La întrecerea finală de la Iaşi au participat 50 de concurenţi din întreaga ţară cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani fiecare lansând câte 60 bile la plin. 16-PISTA

Întins pe durata a opt ore, concursul a fost unul extrem de spectaculos, cu unele realizări de excepţie pentru tinerii popicari sub 14 ani prezenţi la competiţie, unele rezultate la „plin” fiind extrem de performante chiar şi la nivelul juniorilor mari şi seniorilor.

Festivitatea de premiere, a fost oficiată de preşedintele Federaţiei Romţne de Popice-Bowling, Maria Popescu.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă