POPICE/HUNEDOARA ARE VIITOR ASIGURAT/“GO POPICE!” HAI CS SIDERURGICA HUNEDOARA!

Popicarii hunedoreni au dominat întrecerea naţională din cadrul programului „Pierre de Coubertin” 2014. VEZI CINE SUNT BĂIEŢII ŞI LA CE ŞCOALĂ ÎNVAŢĂ!

LI S-A CÂNTAT IMNUL! FR Popice-Bowling i-a premiat pe laureaţii de la Iaşi cu frumoase cupe, medalii şi diplome, iar toţi concurenţii au primit tricouri şi diplome de participare. Pentru câştigători s-a cântat şi IMNUL ROMÂNIEI, concursul fiind la nivel naţional! Foto: SAMI TAMAS

LI S-A CÂNTAT IMNUL! FR Popice-Bowling i-a premiat pe laureaţii de la Iaşi cu frumoase cupe, medalii şi diplome, iar toţi concurenţii au primit tricouri şi diplome de participare. Pentru câştigători s-a cântat şi IMNUL ROMÂNIEI, concursul fiind la nivel naţional! Foto: SAMI TAMAS

Cei mai mici dintre popicarii legitimaţi la Clubul Sportiv Siderurgica Hunedoara pregătiţi de antrenorul Nicolaie Popa au făcut senzaţie pe piste la Iaşi la etapa finală a Programului „Pierre de Coubertin” 2014, prin Proiectul ”GO POPICE”, iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Română de Popice-Bowling.

Băieţi de top

Cei mai cei au fost băieţii care au acaparat în totalitate podiumul prin Dacian Bulgaru (foto mic), în vârstă de 12 ani elev la Şcoala Generală Nr. 1 din Hunedoara care a reuşit să doboare 352 de popice urmat de colegul său Daniel Botezatu (13 ani, Şc. Gen. Nr. 4 Hunedoara) cu 338 popice doborâte şi Flavius Marian (11 ani, Şc. Gen. Nr. 4 Hunedoara cu 330 p. d.). Şi prima menţiune a ajuns tot la Hunedoara fiind luată de Bogdan Teodoru în timp ce Bogdan Dascălu şi Tudor Opre s-au clasat pe locurile 6 respectiv 10.

Preşedintele grupării Siderurgica Hunedoara, Ştefan Beregszaszy nu s-a arătat deloc surprins de faptul că popicarii hunedoreni au dominat concursul de la Iaşi şi a mărturisit că intenţionează ca anul viitor să-i înscrie în campionatul pe echipe rezervat juniorilor.

“Băieţii au obţinut rezultate la care noi ne aşteptam deoarece lucrează pe piste de câteva luni bune perioadă în care au fost disciplinaţi, au venit frecvent la antrenamente şi s-au bucurat de toată atenţia antrenorului lor şi a noastră. Rezultatele sunt de bun augur”, a spus Ştefan Beregszaszy.

La întrecerea finală de la Iaşi au participat 50 de concurenţi din întreaga ţară cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani fiecare lansând câte 60 bile la plin. 16-PISTA

Întins pe durata a opt ore, concursul a fost unul extrem de spectaculos, cu unele realizări de excepţie pentru tinerii popicari sub 14 ani prezenţi la competiţie, unele rezultate la „plin” fiind extrem de performante chiar şi la nivelul juniorilor mari şi seniorilor.

Festivitatea de premiere, a fost oficiată de preşedintele Federaţiei Romţne de Popice-Bowling, Maria Popescu.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit         Tânăr de 17 ani înecat într-o baltă din Orăștie         TALIBANII ECO DATOREAZĂ SCUZE. APM Hunedoara a scos Râul Alb din aşa-zisul „pericol de moarte”         Exponatul lunii iunie 2019 la muzeul din Deva         Lansare de carte Dumitru Constantin Dulcan         Ce despăgubiri poate primi muzeul pentru matrița antică din Sarmizegetusa Regia         Ce s-a întâmplat cu zimbrii din Germania eliberaţi în Munţii Poiana Ruscă         Comunicat de presă Marius Surgent, deputat ALDE         Accident mortal pe DN 66 în apropiere de Hațeg: doi oameni au murit         Lecție de voluntariat: 200 de elevi și profesori de la ”Transilvania” curăță străzile de gunoaie!         DRÄXLMAIER Hunedoara a donat echipament medical Spitalului Municipal         Două femei rănite într-un accident în Hațeg