O comoară de fată!

Handbalista Ana Maria Tănăsie formată la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara a fost transferată pe o sumă record pentru vârsta ei în România!

MADE IN HUNEDOARA. Handbalista Ana Maria Tănăsie a fost descoperită şi formată la Clubul Sportiv Şcolar din Hunedoara de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier. Foto: SAMI TAMAŞ

MADE IN HUNEDOARA. Handbalista Ana Maria Tănăsie a fost descoperită şi formată la Clubul Sportiv Şcolar din Hunedoara de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier.
Foto: SAMI TAMAŞ

 

Handbalista hunedoreancă Ana Maria Tănăsie (foto, 18 ani), va evolua în următoarele 5 sezoane pentru vicecampioana României, HCM Baia Mare. 12.000 de euro! – cea mai mare grilă dintre cele 13 handbaliste de la Centrul Naţional de Excelenţă (CNE) de la Râmnicu Vâlcea – a fost suma oferită de HCM Baia Mare pentru a-şi asigura serviciile lui Tănăsie până în anul 2018.

Banii vor fi împărţiţi pe din două între CNE Râmnicu Vâlcea şi Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara – clubul de provenienţă al jucătoarei. Mai precis în contul grupării hunedorene vor ajunge 6.000 de euro. Şi cei doi antrenori care i-au pus prima dată mingea în mâini lui Tănăsie la Hunedoara, Paraschiva Bălici şi Ioan Feier vor fi recompensaţi. Ei vor primi câte 600 euro fiecare, adică 20 la sută din suma care a revenit lui CSŞ Hunedoara.

Mutarea s-a parafat în sediul Federaţiei Române de Handbal  în urma licitaţiei pentru jucătoarele de la Centrul Naţional de Excelenţă (CNE) de la Râmnicu Vâlcea generaţia celor născute în perioada 1994-1995 din care a făcut parte şi Ana Maria Tănăsie ea fiind “şefă de promoţie”.

Spre exemplu pentru transferul celorlatete jucătoare de la CNE de la Râmnicu Vâlcea nu s-a plătit mai mult de 8.000 euro.

În primăvara acestui an Ana Maria Tănăsie a evoluat pe postul de extremă pentru echipa HC Zalău în Liga Naţională – 28 de goluri – dar şi în Cupa EHF. Tot în acest an Tănăsie a debutat şi în echipa naţională a României.

“Nu voi plati niciodată 12.000 de euro pentru transferul unei jucătoare de perspectivă. O consider o mare aroganţă faţă de societatea în care trăim”

Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”