O comoară de fată!

Handbalista Ana Maria Tănăsie formată la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara a fost transferată pe o sumă record pentru vârsta ei în România!

MADE IN HUNEDOARA. Handbalista Ana Maria Tănăsie a fost descoperită şi formată la Clubul Sportiv Şcolar din Hunedoara de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier. Foto: SAMI TAMAŞ

MADE IN HUNEDOARA. Handbalista Ana Maria Tănăsie a fost descoperită şi formată la Clubul Sportiv Şcolar din Hunedoara de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier.
Foto: SAMI TAMAŞ

 

Handbalista hunedoreancă Ana Maria Tănăsie (foto, 18 ani), va evolua în următoarele 5 sezoane pentru vicecampioana României, HCM Baia Mare. 12.000 de euro! – cea mai mare grilă dintre cele 13 handbaliste de la Centrul Naţional de Excelenţă (CNE) de la Râmnicu Vâlcea – a fost suma oferită de HCM Baia Mare pentru a-şi asigura serviciile lui Tănăsie până în anul 2018.

Banii vor fi împărţiţi pe din două între CNE Râmnicu Vâlcea şi Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara – clubul de provenienţă al jucătoarei. Mai precis în contul grupării hunedorene vor ajunge 6.000 de euro. Şi cei doi antrenori care i-au pus prima dată mingea în mâini lui Tănăsie la Hunedoara, Paraschiva Bălici şi Ioan Feier vor fi recompensaţi. Ei vor primi câte 600 euro fiecare, adică 20 la sută din suma care a revenit lui CSŞ Hunedoara.

Mutarea s-a parafat în sediul Federaţiei Române de Handbal  în urma licitaţiei pentru jucătoarele de la Centrul Naţional de Excelenţă (CNE) de la Râmnicu Vâlcea generaţia celor născute în perioada 1994-1995 din care a făcut parte şi Ana Maria Tănăsie ea fiind “şefă de promoţie”.

Spre exemplu pentru transferul celorlatete jucătoare de la CNE de la Râmnicu Vâlcea nu s-a plătit mai mult de 8.000 euro.

În primăvara acestui an Ana Maria Tănăsie a evoluat pe postul de extremă pentru echipa HC Zalău în Liga Naţională – 28 de goluri – dar şi în Cupa EHF. Tot în acest an Tănăsie a debutat şi în echipa naţională a României.

“Nu voi plati niciodată 12.000 de euro pentru transferul unei jucătoare de perspectivă. O consider o mare aroganţă faţă de societatea în care trăim”

Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”