O comoară de fată!

Handbalista Ana Maria Tănăsie formată la Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara a fost transferată pe o sumă record pentru vârsta ei în România!

MADE IN HUNEDOARA. Handbalista Ana Maria Tănăsie a fost descoperită şi formată la Clubul Sportiv Şcolar din Hunedoara de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier. Foto: SAMI TAMAŞ

MADE IN HUNEDOARA. Handbalista Ana Maria Tănăsie a fost descoperită şi formată la Clubul Sportiv Şcolar din Hunedoara de profesorii Paraschiva Bălici şi Ioan Feier.
Foto: SAMI TAMAŞ

 

Handbalista hunedoreancă Ana Maria Tănăsie (foto, 18 ani), va evolua în următoarele 5 sezoane pentru vicecampioana României, HCM Baia Mare. 12.000 de euro! – cea mai mare grilă dintre cele 13 handbaliste de la Centrul Naţional de Excelenţă (CNE) de la Râmnicu Vâlcea – a fost suma oferită de HCM Baia Mare pentru a-şi asigura serviciile lui Tănăsie până în anul 2018.

Banii vor fi împărţiţi pe din două între CNE Râmnicu Vâlcea şi Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara – clubul de provenienţă al jucătoarei. Mai precis în contul grupării hunedorene vor ajunge 6.000 de euro. Şi cei doi antrenori care i-au pus prima dată mingea în mâini lui Tănăsie la Hunedoara, Paraschiva Bălici şi Ioan Feier vor fi recompensaţi. Ei vor primi câte 600 euro fiecare, adică 20 la sută din suma care a revenit lui CSŞ Hunedoara.

Mutarea s-a parafat în sediul Federaţiei Române de Handbal  în urma licitaţiei pentru jucătoarele de la Centrul Naţional de Excelenţă (CNE) de la Râmnicu Vâlcea generaţia celor născute în perioada 1994-1995 din care a făcut parte şi Ana Maria Tănăsie ea fiind “şefă de promoţie”.

Spre exemplu pentru transferul celorlatete jucătoare de la CNE de la Râmnicu Vâlcea nu s-a plătit mai mult de 8.000 euro.

În primăvara acestui an Ana Maria Tănăsie a evoluat pe postul de extremă pentru echipa HC Zalău în Liga Naţională – 28 de goluri – dar şi în Cupa EHF. Tot în acest an Tănăsie a debutat şi în echipa naţională a României.

“Nu voi plati niciodată 12.000 de euro pentru transferul unei jucătoare de perspectivă. O consider o mare aroganţă faţă de societatea în care trăim”

Marian Muntean, patron CSM Cetate Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard