Nuntă cu girofar

Vuieşte Valea. „Prinţişorul” şi-a pus pirostriile. Vorbim aici de beizadeaua unui demnitar din Valea Jiului care moşteneşte o demnitate de rang înalt, fiindcă funcţiile publice se dau din tată-n fiu mai abitir ca tronurile din împărăţii de mult apuse.

Deci „prinţişorul” deputat s-a măritat cu aleasa pântecului său. Cunoscătorii spun că a fost cea mai bună iniţiativă parlamentară pe care a făcut-o coconaşul în toată cariera lui de „legist”.

Nici la greva minerilor din regimul comunist nu a fost atâta vânzoleală în oraş.

Puzderie de miliţieni din ăştia noi şi buluc de limuzine din cele mai scumpe au invadat străzile, spre disperarea pietonilor cărora le-a fost greu să treacă drumul. Şi printre toate urările de bine, în acompaniamentul semnalelor sonore emise de maşinile cu girofar, s-a auzit clar şi apăsat vorba de duh a unei prea cucernice babe: „Dar-ar dracu’ în voi de nesătui”.

Am zis ca să ştie că de o fi să le fie de deochi să nu stingă cărbune din mină că nu de acolo li se trage.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu