Nuntă cu girofar

Vuieşte Valea. „Prinţişorul” şi-a pus pirostriile. Vorbim aici de beizadeaua unui demnitar din Valea Jiului care moşteneşte o demnitate de rang înalt, fiindcă funcţiile publice se dau din tată-n fiu mai abitir ca tronurile din împărăţii de mult apuse.

Deci „prinţişorul” deputat s-a măritat cu aleasa pântecului său. Cunoscătorii spun că a fost cea mai bună iniţiativă parlamentară pe care a făcut-o coconaşul în toată cariera lui de „legist”.

Nici la greva minerilor din regimul comunist nu a fost atâta vânzoleală în oraş.

Puzderie de miliţieni din ăştia noi şi buluc de limuzine din cele mai scumpe au invadat străzile, spre disperarea pietonilor cărora le-a fost greu să treacă drumul. Şi printre toate urările de bine, în acompaniamentul semnalelor sonore emise de maşinile cu girofar, s-a auzit clar şi apăsat vorba de duh a unei prea cucernice babe: „Dar-ar dracu’ în voi de nesătui”.

Am zis ca să ştie că de o fi să le fie de deochi să nu stingă cărbune din mină că nu de acolo li se trage.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj