Nuntă cu girofar

Vuieşte Valea. „Prinţişorul” şi-a pus pirostriile. Vorbim aici de beizadeaua unui demnitar din Valea Jiului care moşteneşte o demnitate de rang înalt, fiindcă funcţiile publice se dau din tată-n fiu mai abitir ca tronurile din împărăţii de mult apuse.

Deci „prinţişorul” deputat s-a măritat cu aleasa pântecului său. Cunoscătorii spun că a fost cea mai bună iniţiativă parlamentară pe care a făcut-o coconaşul în toată cariera lui de „legist”.

Nici la greva minerilor din regimul comunist nu a fost atâta vânzoleală în oraş.

Puzderie de miliţieni din ăştia noi şi buluc de limuzine din cele mai scumpe au invadat străzile, spre disperarea pietonilor cărora le-a fost greu să treacă drumul. Şi printre toate urările de bine, în acompaniamentul semnalelor sonore emise de maşinile cu girofar, s-a auzit clar şi apăsat vorba de duh a unei prea cucernice babe: „Dar-ar dracu’ în voi de nesătui”.

Am zis ca să ştie că de o fi să le fie de deochi să nu stingă cărbune din mină că nu de acolo li se trage.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani