NATAŢIE/S-au răcorit cu medalii

Înotătorii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara au urcat de 20 ori pe podiumul de premiere la Campionatele Naţionale rezervate juniorilor 2 care s-au disputat la finele săptămânii trecute în bazin descoperit, la Bucureşti.

12-NATATIE

Înotătorii hunedorenii de categorie juniori 2 cu vârste între 14 şi 16 ani de la Clubul Sportiv Şcolar pregătiţi de profesorii Anca Băjan şi Dan Ardelean au îmbogăţit palmaresul clubului cu încă 6 medalii de aur, 7 de argint şi 7 de bronz.

Fetele de la CSŞ Hunedoara au fost în formă maximă în Capitală! Mărturie stau cele 12 clasări pe podium. De altfel, ele au adus şi toate cele 6 medalii de aur. Raluca Mera (foto mic a doua de la dreapta), a fost cea mai medaliată dintre înotătorii hunedoreni după ce a câştigat de 4 ori medalia de aur în probele individuale de 100 şi 200 de metri spate cu ştafeta de 4×200 de metri mixt şi 4×100 metri mixt, împreună cu colegele ei Alina Perju, Iulia Aconstantinese şi Ioana Hăulică şi a mai luat şi încă o medalie de argint la 50 metri spate. DSC04672

Alina Perju a bifat şi ea aurul la 50 de metri bras, dar şi alte 3 medalii de argint în probele de 100 şi 200 metri bras şi 200 de metri liber, în timp ce Ioana Hăulică a luat medalie pe bronz la 200 de metri fluture.

La băieţi, Andrei Păduraru a ţinut ştacheta sus, cu patru medalii, câte două de argint la 200 de metri spate şi mixt şi de bronz la 100 de metri spate şi 400 de metri mixt, el fiind urmat în top de Raul Bădărău, cu două clasări pe locul trei, 100 şi 200 de metri liber! Băieţii au dovedit că sunt buni şi în echipă dovadă medalia de bronz câştigată în proba de  ştafetă de 4 ori 100 metri mixt formată din Norbert Maer, Andrei Păduraru, Adrian Sava şi Raul Bădărău.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!