NATAŢIE/S-au răcorit cu medalii

Înotătorii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara au urcat de 20 ori pe podiumul de premiere la Campionatele Naţionale rezervate juniorilor 2 care s-au disputat la finele săptămânii trecute în bazin descoperit, la Bucureşti.

12-NATATIE

Înotătorii hunedorenii de categorie juniori 2 cu vârste între 14 şi 16 ani de la Clubul Sportiv Şcolar pregătiţi de profesorii Anca Băjan şi Dan Ardelean au îmbogăţit palmaresul clubului cu încă 6 medalii de aur, 7 de argint şi 7 de bronz.

Fetele de la CSŞ Hunedoara au fost în formă maximă în Capitală! Mărturie stau cele 12 clasări pe podium. De altfel, ele au adus şi toate cele 6 medalii de aur. Raluca Mera (foto mic a doua de la dreapta), a fost cea mai medaliată dintre înotătorii hunedoreni după ce a câştigat de 4 ori medalia de aur în probele individuale de 100 şi 200 de metri spate cu ştafeta de 4×200 de metri mixt şi 4×100 metri mixt, împreună cu colegele ei Alina Perju, Iulia Aconstantinese şi Ioana Hăulică şi a mai luat şi încă o medalie de argint la 50 metri spate. DSC04672

Alina Perju a bifat şi ea aurul la 50 de metri bras, dar şi alte 3 medalii de argint în probele de 100 şi 200 metri bras şi 200 de metri liber, în timp ce Ioana Hăulică a luat medalie pe bronz la 200 de metri fluture.

La băieţi, Andrei Păduraru a ţinut ştacheta sus, cu patru medalii, câte două de argint la 200 de metri spate şi mixt şi de bronz la 100 de metri spate şi 400 de metri mixt, el fiind urmat în top de Raul Bădărău, cu două clasări pe locul trei, 100 şi 200 de metri liber! Băieţii au dovedit că sunt buni şi în echipă dovadă medalia de bronz câştigată în proba de  ştafetă de 4 ori 100 metri mixt formată din Norbert Maer, Andrei Păduraru, Adrian Sava şi Raul Bădărău.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara         Amenzi în valoare de 330.000 de lei date de Garda de Mediu în județul Hunedoara         Cadrele medicale vor putea fi cazate la Secția de Recuperare de la Baia Sărată – Deva         100 de cazuri de coronavirus înregistrate până acum în județul Hunedoara         Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România