NATAŢIE/Medalii sub cerul liber

Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara a câştigat 9 medalii la Campionatele Naţionale de la Brăila şi s-a clasat pe locul 6 în clasamentul pe cluburi.

16-INOT

Înotătorii cu vârste între 11 şi 13 ani de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ, foto) Hunedoara antrenaţi de profesorul Dan Ardelean au cucerit 9 medalii (1 de aur, 4 de argint şi 4 de bronz) la Campionatele Naţionale desfăşurate în bazin în aer liber la Brăila.

SHD club de Top 10

Pe cluburi CSŞ Hunedoara s-a clasat pe locul 6 cu 149 puncte (77 puncte fetele şi 72 băieţii) din 59 de grupări participante. În cele 4 zile de concurs pe bloc starturi au urcat aproximativ 500 de sportivi. Cel mai bun rezultat pentru CSŞ Hunedoara a fost obţinut în proba 4X100 metri mixt de ştafeta feminină de 12 ani formată din: Raluca Mera, Alesia Rădos, Alina Perju şi Ioana Hăulică (foto în dreapta). DSC_0212 Tot la ştafetă dar în proba de 4X100 metri liber şi tot fetele au mai câştigat încă o medalie dar de bronz şi în următoarea componenţă: Raluca Mera, Alesia Rădos, Iulia Aconstantinesei şi Ioana Hăulică. Tot bronz a luat în proba de 4X50 metri mixt şi ştafeta masculină compusă din: Victor Iacob, Arnold Marton, Alexandru Ene şi Darius Neagu.

6 medalii individuale

În probele individuale cele mai bune performanţe pentru CSŞ Hunedoara au fost aduse de Alina Perju dublu medaliată cu argint în probele de 100 şi 200 metri bras. Şi Raluca Mera şi-a îmbunătăţit palmaresul cu încă două medalii: argint la 100 metri spate şi bronz la 200 metri spate la fel şi Victor Iacob: argint la 100 metri spate şi bronz la 50 metri spate. Au mai obţinut calificări în finalele probelor în care au concurat şi implicit au adus puncte în contul CSŞ Hunedoara şi Alesia Rădos, Raul Bădărău şi Andrei Păduraru în condiţiile în care concurenţa a fost una acerbă – la fiecare categorie de vârstă au concurat între 80 şi 90 de copii.

„Sunt foarte, foarte mulţumit de rezultatele obţinute de elevii mei la Brăila în condiţii atipice faţă de cele în care ei se antrenează la Hunedoara în bazin acoperit de 25 de metri. În acest an am avut mai multe calificări în finale şi mai multe medalii câştigate în comparaţie cu anul trecut semn că sportivii au evoluat fapt care ne dă speranţe că în viitor va fi şi mai bine”, a spus Dan Ardelean.

DSC_0309În numele elevilor săi profesorul Dan Ardelean (foto) a ţinut să mulţumească pentru susţinere directorului Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara, Ioan Istrate dar şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3