NATAŢIE/CSŞ HUNEDOARA PE PODIUM LA CAMPIONATELE NAŢIONALE ŞCOLARE/Şi-au făcut bine temele în bazin

Secţia de înot a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a clasat pe locul 2 în clasamentul general pe echipe la Campionatele Naţionale Şcolare de înot, desfăşurate la finalul săptămânii trecute la Reșița, în bazinul olimpic – 8 culoare de 50 metri – din Complexul Municipal de Sport și Sănătate.

DSC_1298

În total înotătorii juniorii II de la CSŞ Hunedoara (foto, fete şi băieţi, cu vârste de 12, 13 şi 14 ani) au câştigat 27 de medalii (13 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz), în probele individuale şi de ştafetă şi numeroase alte clasări pe locurile 4-8 – cu care au punctat în ierarhia generală a Campionatelor Naţionale Şcolare de înot.

Victor Iacob, 7 medalii de aur!

La individual, cele mai bune rezultate le-a obţinut înotătorul Victor Iacob (foto, categoria 13 ani) care a cucerit opt medalii în probele DSC_1300individuale: şase medalii de aur de 50 metri – fluture, spate şi liber, respectiv 100 de metri fluture, spate şi liber şi două de argint în probele de 50 şi 100 metri bras. Victor Iacob a mai urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere şi în proba de ştafetă 4X50 metri mixt şi pe locul 2 la 4X50 metri liber împreună cu colegii săi Arnold Marton, Alexandru Ene şi Cristian Sîncrăian.

Au mai câştigat medalii de aur: Andrei Păduraru (14 ani) în probele de 50 şi 100 metri spate, Raul Bădărău (14 ani) la 100 metri liber, ştafeta feminină de 13 ani formată din Alina Perju, Raluca Mera, Iulia Aconstantinese şi Ioana Hăulică în probele de 4X50 metri liber şi 4X50 metri mixt şi ştafeta feminină de 14 ani formată din Viviana Ilucă, Andra Cârjă, Kincso Nagy şi Andrada Fetcu în proba de 4X50 metri mixt.

Medaliile de argint la individual au fost luate de Raluca Mera (13 ani), în probele de 50 şi 100 metri spate şi 50 şi 100 metri fluture.

Medaliile de bronz au revenit Alinei Perju (13 ani), în probele de 100 metri liber şi bras, Andrei Păduraru (14 ani), în probele de 50 şi 100 metri bras; Arnold Marton (13 ani), la 50 metri bras şi Raul Bădărău (14 ani) la 50 metri liber. Toţi înotătorii hunedoreni sunt antrenaţi de profesorii Anca Băjan, Dan Ardelean şi Zeno Giurasa.

Podiumul pe echipe

Astfel, CSŞ Hunedoara a acumulat 419 puncte (205 la feminin şi 214 la masculin) şi a fost devansat doar de Liceul „Emil Racoviţă” Steaua Bucureşti, care a strâns 478 de puncte. Pe locul 3 a fost ocupat de CSŞ Suceava cu 251 de puncte. 18 cluburi au avut sportivi înscrişi în concurs dintre care 16 au punctat în clasamentul general.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni