NATAŢIE/CSŞ HUNEDOARA PE PODIUM LA CAMPIONATELE NAŢIONALE ŞCOLARE/Şi-au făcut bine temele în bazin

Secţia de înot a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a clasat pe locul 2 în clasamentul general pe echipe la Campionatele Naţionale Şcolare de înot, desfăşurate la finalul săptămânii trecute la Reșița, în bazinul olimpic – 8 culoare de 50 metri – din Complexul Municipal de Sport și Sănătate.

DSC_1298

În total înotătorii juniorii II de la CSŞ Hunedoara (foto, fete şi băieţi, cu vârste de 12, 13 şi 14 ani) au câştigat 27 de medalii (13 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz), în probele individuale şi de ştafetă şi numeroase alte clasări pe locurile 4-8 – cu care au punctat în ierarhia generală a Campionatelor Naţionale Şcolare de înot.

Victor Iacob, 7 medalii de aur!

La individual, cele mai bune rezultate le-a obţinut înotătorul Victor Iacob (foto, categoria 13 ani) care a cucerit opt medalii în probele DSC_1300individuale: şase medalii de aur de 50 metri – fluture, spate şi liber, respectiv 100 de metri fluture, spate şi liber şi două de argint în probele de 50 şi 100 metri bras. Victor Iacob a mai urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere şi în proba de ştafetă 4X50 metri mixt şi pe locul 2 la 4X50 metri liber împreună cu colegii săi Arnold Marton, Alexandru Ene şi Cristian Sîncrăian.

Au mai câştigat medalii de aur: Andrei Păduraru (14 ani) în probele de 50 şi 100 metri spate, Raul Bădărău (14 ani) la 100 metri liber, ştafeta feminină de 13 ani formată din Alina Perju, Raluca Mera, Iulia Aconstantinese şi Ioana Hăulică în probele de 4X50 metri liber şi 4X50 metri mixt şi ştafeta feminină de 14 ani formată din Viviana Ilucă, Andra Cârjă, Kincso Nagy şi Andrada Fetcu în proba de 4X50 metri mixt.

Medaliile de argint la individual au fost luate de Raluca Mera (13 ani), în probele de 50 şi 100 metri spate şi 50 şi 100 metri fluture.

Medaliile de bronz au revenit Alinei Perju (13 ani), în probele de 100 metri liber şi bras, Andrei Păduraru (14 ani), în probele de 50 şi 100 metri bras; Arnold Marton (13 ani), la 50 metri bras şi Raul Bădărău (14 ani) la 50 metri liber. Toţi înotătorii hunedoreni sunt antrenaţi de profesorii Anca Băjan, Dan Ardelean şi Zeno Giurasa.

Podiumul pe echipe

Astfel, CSŞ Hunedoara a acumulat 419 puncte (205 la feminin şi 214 la masculin) şi a fost devansat doar de Liceul „Emil Racoviţă” Steaua Bucureşti, care a strâns 478 de puncte. Pe locul 3 a fost ocupat de CSŞ Suceava cu 251 de puncte. 18 cluburi au avut sportivi înscrişi în concurs dintre care 16 au punctat în clasamentul general.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție