NATAŢIE/CSŞ HUNEDOARA PE PODIUM LA CAMPIONATELE NAŢIONALE ŞCOLARE/Şi-au făcut bine temele în bazin

Secţia de înot a Clubului Sportiv Şcolar (CSŞ) Hunedoara s-a clasat pe locul 2 în clasamentul general pe echipe la Campionatele Naţionale Şcolare de înot, desfăşurate la finalul săptămânii trecute la Reșița, în bazinul olimpic – 8 culoare de 50 metri – din Complexul Municipal de Sport și Sănătate.

DSC_1298

În total înotătorii juniorii II de la CSŞ Hunedoara (foto, fete şi băieţi, cu vârste de 12, 13 şi 14 ani) au câştigat 27 de medalii (13 de aur, 7 de argint şi 7 de bronz), în probele individuale şi de ştafetă şi numeroase alte clasări pe locurile 4-8 – cu care au punctat în ierarhia generală a Campionatelor Naţionale Şcolare de înot.

Victor Iacob, 7 medalii de aur!

La individual, cele mai bune rezultate le-a obţinut înotătorul Victor Iacob (foto, categoria 13 ani) care a cucerit opt medalii în probele DSC_1300individuale: şase medalii de aur de 50 metri – fluture, spate şi liber, respectiv 100 de metri fluture, spate şi liber şi două de argint în probele de 50 şi 100 metri bras. Victor Iacob a mai urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere şi în proba de ştafetă 4X50 metri mixt şi pe locul 2 la 4X50 metri liber împreună cu colegii săi Arnold Marton, Alexandru Ene şi Cristian Sîncrăian.

Au mai câştigat medalii de aur: Andrei Păduraru (14 ani) în probele de 50 şi 100 metri spate, Raul Bădărău (14 ani) la 100 metri liber, ştafeta feminină de 13 ani formată din Alina Perju, Raluca Mera, Iulia Aconstantinese şi Ioana Hăulică în probele de 4X50 metri liber şi 4X50 metri mixt şi ştafeta feminină de 14 ani formată din Viviana Ilucă, Andra Cârjă, Kincso Nagy şi Andrada Fetcu în proba de 4X50 metri mixt.

Medaliile de argint la individual au fost luate de Raluca Mera (13 ani), în probele de 50 şi 100 metri spate şi 50 şi 100 metri fluture.

Medaliile de bronz au revenit Alinei Perju (13 ani), în probele de 100 metri liber şi bras, Andrei Păduraru (14 ani), în probele de 50 şi 100 metri bras; Arnold Marton (13 ani), la 50 metri bras şi Raul Bădărău (14 ani) la 50 metri liber. Toţi înotătorii hunedoreni sunt antrenaţi de profesorii Anca Băjan, Dan Ardelean şi Zeno Giurasa.

Podiumul pe echipe

Astfel, CSŞ Hunedoara a acumulat 419 puncte (205 la feminin şi 214 la masculin) şi a fost devansat doar de Liceul „Emil Racoviţă” Steaua Bucureşti, care a strâns 478 de puncte. Pe locul 3 a fost ocupat de CSŞ Suceava cu 251 de puncte. 18 cluburi au avut sportivi înscrişi în concurs dintre care 16 au punctat în clasamentul general.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei