MOTOENDURO/Volny a făcut dubla la EnduroPanorama 2014

Enduristul Martin Volny din Cehia este marele câştigător al EnduroPanorama 2014, la fel ca în 2013. Doar 49 de concurenţi au ajuns la finish!

FOTO: MAREK VINCIK PHOTO

FOTO: MAREK VINCIK PHOTO

Martin Volyn (foto) s-a impus la Clasa A – experţi – el a parcurs cei peste 200 de kilometri de traseu, împărţiţi în trei etape  în 6 ore, 38 de minute şi 53 de secunde.  Locul doi a fost ocupat de Philipp Schloz (Germania), membru al echipei de Extrem Enduro a KTM-ului iar Andy Noakley (Marea Britanie) a avut un parcurs constant şi s-a ţinut aproape de primii doi, asigurandu-şi un binemeritat loc trei. 551500_537051856337473_1597787531_n

Cel mai bine clasat endurist român la Clasa A a fost Kovacs Ervin (BGS Motorsport Bucureşti) – locul 4 -care a luptat duminică în cea de-a treia zi a EnduroPanorama 2014 şi a ajuns primul la Finish, recuperând timp preţios din zilele precedente. Nu mai lipsea mult si i-ar fi putut lua locul pe podium lui Noakley.

Podiumul la Clasa B – hobby-  a fost ocupat de Peter Nagy (Ungaria), care a terminat competiția în 7 ore, 36 minute şi 29 secunde, urmat de Jacek Pisiuc (Polonia) și Nicolae Daniel (Jitsu Zărneşti, România).

La cea de-a VI-a ediţie a EnduroPanorama 2014 care sa desfăşurat în perioada 2-4 mai, în Ţinutul Pădurenilor din Munţii Poiana Ruscă, în judeţul Hunedoara au luat startul 333 de concurenti însă doar 49 au terminat concursul! Startul şi sosirea au avut loc la Ghelari.

Organizatorii – Moto Club Haita Deva – au oferit concurenţilor care au urcat pe podiumul premii în valoare de peste 5.000 de euro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni