MINIFOTBAL/Juventus Sibiu a readus titlul în Ardeal!

Echipa Juventus Sibiu este noua campioană a României la minifotbal! Aseară, la Hunedoara, în ultimul act al  Turneului Final al Campionatului Naţional de Minifotbal Juventus Sibiu a învins, scor 2-0 (1-0), pe Oz Er Golden Boys Bacău.

minifotbal finala (131)

Finala a fost întreruptă jumătate de oră din cauza ploii. Celelalte campioane ale României la Minifotbal sunt: Macrogrup Zalău în 2007, Magic Iaşi (2008, 2009, 2010 şi 2012) şi Consiliul Judeţean Buzău (2011).

În acest an medaliile de bronz au fost câştigate de amatorii de la ABC United Bucureşti care în finala mică i-au învins, scor 4-3, după executarea loviturilor de departajare, pe cei de la Mav Glissando Timişoara.

Premiile individuale au fost acordate lui Răzvan Radu (ABC United Bucureşti) – cel mai bun jucător – şi Gabriel Goşa (Oz Er Golden Boys Bacău) – cel mai bun portar.

Cele mai bune 20 de echipe de minifotbal din România au participat, de vineri până duminică, la Turneul Final al Campionatului Naţional găzduit în acest an de Baza Sportivă Euro Center Sport din municipiul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!