MINIFOTBAL/Juventus Sibiu a readus titlul în Ardeal!

Echipa Juventus Sibiu este noua campioană a României la minifotbal! Aseară, la Hunedoara, în ultimul act al  Turneului Final al Campionatului Naţional de Minifotbal Juventus Sibiu a învins, scor 2-0 (1-0), pe Oz Er Golden Boys Bacău.

minifotbal finala (131)

Finala a fost întreruptă jumătate de oră din cauza ploii. Celelalte campioane ale României la Minifotbal sunt: Macrogrup Zalău în 2007, Magic Iaşi (2008, 2009, 2010 şi 2012) şi Consiliul Judeţean Buzău (2011).

În acest an medaliile de bronz au fost câştigate de amatorii de la ABC United Bucureşti care în finala mică i-au învins, scor 4-3, după executarea loviturilor de departajare, pe cei de la Mav Glissando Timişoara.

Premiile individuale au fost acordate lui Răzvan Radu (ABC United Bucureşti) – cel mai bun jucător – şi Gabriel Goşa (Oz Er Golden Boys Bacău) – cel mai bun portar.

Cele mai bune 20 de echipe de minifotbal din România au participat, de vineri până duminică, la Turneul Final al Campionatului Naţional găzduit în acest an de Baza Sportivă Euro Center Sport din municipiul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara         Scene șocante în Petroșani: o elevă de 11 ani ar fi fost violată și șantajată de un vecin         Amendă de 10.000 de lei primită de Apa Prod, în cazul conductei „ciuruite”         Tânăr rănit într-un accident rutier la Brănișca         Clipe de teroare pentru un hunedorean. A fost bătut și lovit cu mașina         Primăria Deva susține financiar ”Excelența în educație”!