MINIFOTBAL/Hunedoara, capitala minifotbalului din România

S-a stabilit componenţa grupelor  Turneului Final al Campionatului Naţional de minifotbal de la Hunedoara. Vezi din ce grupă fac parte campioanele municipiilor Deva şi Hunedoara – C.S.D. şi Phoenix – şi cine le vor fi adversari.

12-MINIHD

Sâmbătă, la Piatra Neamţ în prezența delegațiilor echipelor participante la Cupa României a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea grupelor din cadrul Campionatului Național de minifotbal, ediția a VII-a, Hunedoara 2013, competiţie care se va desfăşura în perioada 4-7 iulie.

Cele 20 de echipe participante au fost repartizate în 5 urne valorice conform indicatorilor de valoare din clasamentul naţional întocmit de Federaţia Română de Minifotbal.

Astfel, campioana municipiului Deva, C.S.D. cap de serie numărul 2 a fost repartizată în Grupa A alături de echipele: Salamandra Zalău, Phoenix Craiova, Railex Suceava şi Dolce Vita Târgu Jiu. Campioana municipiului Hunedoara, Phoenix va face parte din Grupa C împreună cu formaţiile: Lis Affair Tomeşti Iaşi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman şi Oţelul Galaţi. 

În grupe se va juca în sistem campionat – fiecare cu fiecare. În fazele eliminatorii ale competiţiei se vor califica echipele clasate pe locurile 1 şi 2 din fiecare grupă. Toate meciurile se vor disputa pe cele două terenuri ale Bazei Sportive Elite Center Sport din Hunedoara.

 

MINIFOTBAL
COMPONENŢA CELOR 4 GRUPE PRELIMINARE ALE TURNEULUI FINAL AL

CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE LA HUNEDOARA 4-7 IULIE

GRUPA A
#SALAMANDRA ZALĂU
#CSD DEVA
#PHOENIX CRAIOVA
#RAILEX SUCEAVA
#DOLCE VITA TÂRGU JIU
GRUPA B
#FORTUNA BUZĂU
#JUVENTUS SIBIU
#ROȘ ALBAȘTRII SATU MARE
#PANDURII TÂRGU MUREȘ
#DORALLY MALL CONSTANȚA
GRUPA C
#LIS AFFAIR TOMEȘTI IAȘI
#OZ-ER GOLDEN BOYS BACĂU
#EURO IMPACT ROMAN
#OȚELUL GALAȚI
#PHOENIX HUNEDOARA
GRUPA D
#MAV GLISSANDO TIMIȘOARA
#AS VISPEȘTI 2010 PLOIESTI
#SMART BAIA MARE
#ABC UNITED BUCUREȘTI
#OLD SCHOOL FOOTBALL ARAD

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători