MINIFOTBAL/Hunedoara, capitala minifotbalului din România

S-a stabilit componenţa grupelor  Turneului Final al Campionatului Naţional de minifotbal de la Hunedoara. Vezi din ce grupă fac parte campioanele municipiilor Deva şi Hunedoara – C.S.D. şi Phoenix – şi cine le vor fi adversari.

12-MINIHD

Sâmbătă, la Piatra Neamţ în prezența delegațiilor echipelor participante la Cupa României a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea grupelor din cadrul Campionatului Național de minifotbal, ediția a VII-a, Hunedoara 2013, competiţie care se va desfăşura în perioada 4-7 iulie.

Cele 20 de echipe participante au fost repartizate în 5 urne valorice conform indicatorilor de valoare din clasamentul naţional întocmit de Federaţia Română de Minifotbal.

Astfel, campioana municipiului Deva, C.S.D. cap de serie numărul 2 a fost repartizată în Grupa A alături de echipele: Salamandra Zalău, Phoenix Craiova, Railex Suceava şi Dolce Vita Târgu Jiu. Campioana municipiului Hunedoara, Phoenix va face parte din Grupa C împreună cu formaţiile: Lis Affair Tomeşti Iaşi, Oz-Er Golden Boys Bacău, Euro Impact Roman şi Oţelul Galaţi. 

În grupe se va juca în sistem campionat – fiecare cu fiecare. În fazele eliminatorii ale competiţiei se vor califica echipele clasate pe locurile 1 şi 2 din fiecare grupă. Toate meciurile se vor disputa pe cele două terenuri ale Bazei Sportive Elite Center Sport din Hunedoara.

 

MINIFOTBAL
COMPONENŢA CELOR 4 GRUPE PRELIMINARE ALE TURNEULUI FINAL AL

CAMPIONATULUI NAŢIONAL DE LA HUNEDOARA 4-7 IULIE

GRUPA A
#SALAMANDRA ZALĂU
#CSD DEVA
#PHOENIX CRAIOVA
#RAILEX SUCEAVA
#DOLCE VITA TÂRGU JIU
GRUPA B
#FORTUNA BUZĂU
#JUVENTUS SIBIU
#ROȘ ALBAȘTRII SATU MARE
#PANDURII TÂRGU MUREȘ
#DORALLY MALL CONSTANȚA
GRUPA C
#LIS AFFAIR TOMEȘTI IAȘI
#OZ-ER GOLDEN BOYS BACĂU
#EURO IMPACT ROMAN
#OȚELUL GALAȚI
#PHOENIX HUNEDOARA
GRUPA D
#MAV GLISSANDO TIMIȘOARA
#AS VISPEȘTI 2010 PLOIESTI
#SMART BAIA MARE
#ABC UNITED BUCUREȘTI
#OLD SCHOOL FOOTBALL ARAD

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute