Mesajul sfâșietor al familiei tinerei ucise în Hunedoara

Florentina, sora tinerei de 22 de ani ucisă de iubitul ei cu un cuțit de vânătoare, a publicat un mesaj tulburător în care cere „pedeapsa maximă” pentru autorul crimei și „dreptate”.

„Nu este corect sau normal să iei viața unei fete de 22 de ani, care mai avea multe de văzut de cunoscut și de trăit, cu asemenea cruzime, și apoi să te prefaci ca ești nebun, să fii condamnat la cât mai puțin. Nu este corect să-mi omori sora după câteva zile după ce te-a cunoscut. Nu este corect să-mi lași mama urlând după fiica ei cea mică. Nu este corect să ne plâgnem sora când ea trebuia să fie acum râzând, zâmbind și vorbind cu noi. Ne-ai luat viața la toate și ne-ai distrus, ne-ai luat zâmbetul, inima și îngerașul nostru mic. Blestemat la chin, amar si suferință să fii în fiecare secundă din viața ta. Vreau să putrezești în pușcărie, câte zile vei avea și nici atunci n-o să poți plăti răul făcut. Vreau pedeapsa pe viață pentru crima ce a făcut-o și nu vreau vrăjeală ca este nebun. A știut ce face, este un criminal un sadic care trebuie sa plătească. Pedeapsă maximă. Dreptate pentru sora mea”, a scris Florentina, sora Georgianei, tânăra ucisă joi, la Hunedoara.

Între timp, vineri, Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea lui Cristian Stănciulescu (27 de ani), tânărul din Hunedoara care şi-a ucis iubita (foto), înjunghiind-o cu un cuţit de vânătoare. Acesta a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cursul nopţii de joi spre vineri, după ce joi după-amiază şi-a omorât iubita în vârstă de 22 de ani. Crima, săvârşită pe fondul geloziei, a avut loc într-o locuinţă de pe Strada I.L. Caragiale, din cartierul O.M., la câteva sute de metri de sediul Poliţiei municipiului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului