Lăcomia dăunează libertăţii

Bişniţarul care ani la rând a făcut legea în Ţara Haţegului i s-a înfundat în mare parte că s-a nimerit să pice în lupta dintre organele statului. A contat şi lăcomia traficantului care nu s-a mai putut opri.

Spun surse bine informate că de trei ori a fost pe punctul de a înfunda beciurile poliţiei, însă de fiecare dată a apărut câte un judecător îmbrobodit la ochi să-l pună pe liber. La un moment dat afaceristul şi-a găsit un fraier din Republica Moldova pe care l-a plătit să-i preia firmele şi responsabilitatea penală.

Totul părea că s-a rezolvat şi traficantul a devenit un cumsecade om de afaceri. Câteva zile. Apoi lăcomia i-a dat ghes şi a redevenit activ la firmele înstrăinate. Dacă n-ar fi semnat facturi post factum, poate mai avea o şansă de scăpare. Şi nu trăgea şi pe alţii („aproape cinstiţi”) după el.

N-a fost să fie….

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști