Lăcomia dăunează libertăţii

Bişniţarul care ani la rând a făcut legea în Ţara Haţegului i s-a înfundat în mare parte că s-a nimerit să pice în lupta dintre organele statului. A contat şi lăcomia traficantului care nu s-a mai putut opri.

Spun surse bine informate că de trei ori a fost pe punctul de a înfunda beciurile poliţiei, însă de fiecare dată a apărut câte un judecător îmbrobodit la ochi să-l pună pe liber. La un moment dat afaceristul şi-a găsit un fraier din Republica Moldova pe care l-a plătit să-i preia firmele şi responsabilitatea penală.

Totul părea că s-a rezolvat şi traficantul a devenit un cumsecade om de afaceri. Câteva zile. Apoi lăcomia i-a dat ghes şi a redevenit activ la firmele înstrăinate. Dacă n-ar fi semnat facturi post factum, poate mai avea o şansă de scăpare. Şi nu trăgea şi pe alţii („aproape cinstiţi”) după el.

N-a fost să fie….

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara