JUDO/CAMPIONATUL NAȚIONAL UNDER 18/Patru șanse la medalii

Colegiul Național Sportiv „Cetate„ Deva va fi reprezentată de patru judoka la etapa finală a Campionatului Național U18.

12-JUDO

Aproximativ 100 de judoka – fete și băieți – legitimați la 24 de cluburi au concurat la Deva hotărâți să obțină calificarea în etapa finală a Campionatului Național Under 18 (juniori 2), care va avea loc luna viitoare în perioada 6-8 februarie, în Craiova.

În ceea ce ne privește CNS „Cetate” Deva a înscris în concurs șase sportivi dintre care patru au obținut clasări care le conferă posibilitatea de a lupta pentru o medalie națională.

Cei patru merituoși judoka deveni sunt, în ordinea categoriei: Cosmin Marcu (locul 3 la categoria 50 kilograme); Alexandru Cojocariu (locul 5 la cat. 55 kg.); Mircea Păduraru (locul 3 la cat. 66 kg.) și Diana Tamaș (cat. 70 kg. componentă a Centrului Național de pregătire de la Deva – calificată din oficiu). O evoluție apreciată în ciuda faptului că s-a clasat în afara locurilor calificante a avut și Adrian Simulete (locul 7 la cat. 73 kg.).

Judoka de la CNS „Cetate” Deva sunt pregătiți de profesorul Daniel Gârbovan (foto)  .

”Vom merge la finala de la Craiova hotărâți să câștigăm una-două medalii. Cele mai mari șanse de a urca pe podium le au Diana Tamaș și Cosmin Marcu”, apreciază Daniel Gârbovan.

Organizare de nota 10!

Etapa zonală a Campionatului Național Under 18 la judo a avut loc la Deva în organizarea Colegiului Național Sportiv (CNS) „Cetate” și s-a desfășurat în sala de sport a școlii.

”Oficialii Federației Române de Judo au apreciat felul în care am organizat concursul. Mulțumesc pentru sprijin comisiei de organizare, colegilor mei și conducerii școlii”, a mai spus profesorul Gârbovan. 10360682_791204854262266_1547044943285226384_n

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare