JUDO/CAMPIONATUL NAȚIONAL UNDER 18/Patru șanse la medalii

Colegiul Național Sportiv „Cetate„ Deva va fi reprezentată de patru judoka la etapa finală a Campionatului Național U18.

12-JUDO

Aproximativ 100 de judoka – fete și băieți – legitimați la 24 de cluburi au concurat la Deva hotărâți să obțină calificarea în etapa finală a Campionatului Național Under 18 (juniori 2), care va avea loc luna viitoare în perioada 6-8 februarie, în Craiova.

În ceea ce ne privește CNS „Cetate” Deva a înscris în concurs șase sportivi dintre care patru au obținut clasări care le conferă posibilitatea de a lupta pentru o medalie națională.

Cei patru merituoși judoka deveni sunt, în ordinea categoriei: Cosmin Marcu (locul 3 la categoria 50 kilograme); Alexandru Cojocariu (locul 5 la cat. 55 kg.); Mircea Păduraru (locul 3 la cat. 66 kg.) și Diana Tamaș (cat. 70 kg. componentă a Centrului Național de pregătire de la Deva – calificată din oficiu). O evoluție apreciată în ciuda faptului că s-a clasat în afara locurilor calificante a avut și Adrian Simulete (locul 7 la cat. 73 kg.).

Judoka de la CNS „Cetate” Deva sunt pregătiți de profesorul Daniel Gârbovan (foto)  .

”Vom merge la finala de la Craiova hotărâți să câștigăm una-două medalii. Cele mai mari șanse de a urca pe podium le au Diana Tamaș și Cosmin Marcu”, apreciază Daniel Gârbovan.

Organizare de nota 10!

Etapa zonală a Campionatului Național Under 18 la judo a avut loc la Deva în organizarea Colegiului Național Sportiv (CNS) „Cetate” și s-a desfășurat în sala de sport a școlii.

”Oficialii Federației Române de Judo au apreciat felul în care am organizat concursul. Mulțumesc pentru sprijin comisiei de organizare, colegilor mei și conducerii școlii”, a mai spus profesorul Gârbovan. 10360682_791204854262266_1547044943285226384_n

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara