Ionuţ Stelescu „Am câştigat un campionat jucat doar pe teren”

Echipa de fotbal Universitatea Petroşani a câştigat titlul de campioană a judeţului Hunedoara în ultima etapă a sezonului 2012-2013 poate cel mai echilibrat şi disputat din acest secol. La sfârşitul meciului de la Orăştie cel care a consfinţit supremaţia „studenţilor” managerul general al Universităţii Petroşani, Ionuţ Stelescu (foto), a clamat victoria finală a echipei sale pe care a pus-o pe seama „unui deceniu de muncă”, a apreciat că întrecerea s-a disputat „doar pe teren”, a aplaudat evoluţia corectă a formaţiilor neimplicate în lupta pentru titlu şi a promis promovarea în Liga a III-a.

16-PETEREN

Reporter: – Felictări pentru câştigarea campionatului! A fost greu?

Ionuţ Stelescu: Mulţumesc! Această victorie este rodul muncii de 10 ani pe care am depus-o împreună cu elevii mei de care sunt foarte mândru. Sunt foarte fericit şi bucuros de ceea ce am reuşit la Universitatea Petroşani şi promit că nu ne vom opri aici.

Reporter: – Cum este să câştigi un campionat în ultima etapă?

Ionuţ Stelescu: – Interesant!. Victoria parcă este mai dulce atunci când este obţinută pe final şi la limită. Însă,dând senzaţiile la o parte dacă am fi gestionat mai bine unele meciuri disputate pe propriul teren eu cred că puteam tranşa soarta campionatului cu multe etape înainte de final. Băieţii mei se exprimă mai bine pe un gazon bun iar de multe ori suprafaţa de joc din Dealul Institutului a fost aproape inpracticabilă.

Reporter: – Echipa a avut un parcurs oscilant cu clasări în primele 3 locuri. A existat vreun moment de cumpănă, o perioadă în care nu aţi mai crezut în victoria finală?

Ionuţ Stelescu: – Da. A existat un astfel de moment în săptămâna de după înfrângerea în faţa Şoimului Băiţa (scor 1-2, etapa a XXXI-a n.r). Atunci am crezut că Universitatea a ieşit definitiv din lupta pentru titlu. Însă, mai apoi, spre bucuria noastră am fost contrazişi de rezultatele înfrângerile suferite şi de contracandidatele noaste la câştigarea campionatului tot în faţa unor echipe fără obiectiv. Acest fapt mă determină să spun că am câştigat un campionat care s-a disputat doar pe teren.

Reporter: – Urmează, pe 19 iunie, meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a cu campioana judeţului Gorj, Ştiinţa Turceni. Are putere Universitatea Petroşani să acceadă într-un eşalon superior?

Ionuţ Stelescu: – Înainte de orice altceva eu cred că este o necesitate ca reprezentanta judeţului Hunedoara să obţină o promovare în Liga a III-a pe teren şi nu prin alte mijloace cum s-a întâmplat în anii precedenţi. Asigur toată suflarea fotbalistică din judeţ că jucătorii Universităţii Petroşani vor da totul pe teren pentru a câştiga meciul de baraj şi a face pasul în Liga a III-a.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Ionuţ Stelescu „Am câştigat un campionat jucat doar pe teren”

  1. Brad

    Nu ti-e rusine sa vorbesti ca ati jucat doar pe teren nesimtitule? Cand ai venit la noi in vestiar si ai plans sa iti dam meciul cu 20 de milioane si o minge ! Saracule !! Macar taci si nu mai da declaratii prin ziare prostane !!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei