Ionuţ Stelescu „Am câştigat un campionat jucat doar pe teren”

Echipa de fotbal Universitatea Petroşani a câştigat titlul de campioană a judeţului Hunedoara în ultima etapă a sezonului 2012-2013 poate cel mai echilibrat şi disputat din acest secol. La sfârşitul meciului de la Orăştie cel care a consfinţit supremaţia „studenţilor” managerul general al Universităţii Petroşani, Ionuţ Stelescu (foto), a clamat victoria finală a echipei sale pe care a pus-o pe seama „unui deceniu de muncă”, a apreciat că întrecerea s-a disputat „doar pe teren”, a aplaudat evoluţia corectă a formaţiilor neimplicate în lupta pentru titlu şi a promis promovarea în Liga a III-a.

16-PETEREN

Reporter: – Felictări pentru câştigarea campionatului! A fost greu?

Ionuţ Stelescu: Mulţumesc! Această victorie este rodul muncii de 10 ani pe care am depus-o împreună cu elevii mei de care sunt foarte mândru. Sunt foarte fericit şi bucuros de ceea ce am reuşit la Universitatea Petroşani şi promit că nu ne vom opri aici.

Reporter: – Cum este să câştigi un campionat în ultima etapă?

Ionuţ Stelescu: – Interesant!. Victoria parcă este mai dulce atunci când este obţinută pe final şi la limită. Însă,dând senzaţiile la o parte dacă am fi gestionat mai bine unele meciuri disputate pe propriul teren eu cred că puteam tranşa soarta campionatului cu multe etape înainte de final. Băieţii mei se exprimă mai bine pe un gazon bun iar de multe ori suprafaţa de joc din Dealul Institutului a fost aproape inpracticabilă.

Reporter: – Echipa a avut un parcurs oscilant cu clasări în primele 3 locuri. A existat vreun moment de cumpănă, o perioadă în care nu aţi mai crezut în victoria finală?

Ionuţ Stelescu: – Da. A existat un astfel de moment în săptămâna de după înfrângerea în faţa Şoimului Băiţa (scor 1-2, etapa a XXXI-a n.r). Atunci am crezut că Universitatea a ieşit definitiv din lupta pentru titlu. Însă, mai apoi, spre bucuria noastră am fost contrazişi de rezultatele înfrângerile suferite şi de contracandidatele noaste la câştigarea campionatului tot în faţa unor echipe fără obiectiv. Acest fapt mă determină să spun că am câştigat un campionat care s-a disputat doar pe teren.

Reporter: – Urmează, pe 19 iunie, meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a cu campioana judeţului Gorj, Ştiinţa Turceni. Are putere Universitatea Petroşani să acceadă într-un eşalon superior?

Ionuţ Stelescu: – Înainte de orice altceva eu cred că este o necesitate ca reprezentanta judeţului Hunedoara să obţină o promovare în Liga a III-a pe teren şi nu prin alte mijloace cum s-a întâmplat în anii precedenţi. Asigur toată suflarea fotbalistică din judeţ că jucătorii Universităţii Petroşani vor da totul pe teren pentru a câştiga meciul de baraj şi a face pasul în Liga a III-a.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Ionuţ Stelescu „Am câştigat un campionat jucat doar pe teren”

  1. Brad

    Nu ti-e rusine sa vorbesti ca ati jucat doar pe teren nesimtitule? Cand ai venit la noi in vestiar si ai plans sa iti dam meciul cu 20 de milioane si o minge ! Saracule !! Macar taci si nu mai da declaratii prin ziare prostane !!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital