Ionuţ Stelescu „Am câştigat un campionat jucat doar pe teren”

Echipa de fotbal Universitatea Petroşani a câştigat titlul de campioană a judeţului Hunedoara în ultima etapă a sezonului 2012-2013 poate cel mai echilibrat şi disputat din acest secol. La sfârşitul meciului de la Orăştie cel care a consfinţit supremaţia „studenţilor” managerul general al Universităţii Petroşani, Ionuţ Stelescu (foto), a clamat victoria finală a echipei sale pe care a pus-o pe seama „unui deceniu de muncă”, a apreciat că întrecerea s-a disputat „doar pe teren”, a aplaudat evoluţia corectă a formaţiilor neimplicate în lupta pentru titlu şi a promis promovarea în Liga a III-a.

16-PETEREN

Reporter: – Felictări pentru câştigarea campionatului! A fost greu?

Ionuţ Stelescu: Mulţumesc! Această victorie este rodul muncii de 10 ani pe care am depus-o împreună cu elevii mei de care sunt foarte mândru. Sunt foarte fericit şi bucuros de ceea ce am reuşit la Universitatea Petroşani şi promit că nu ne vom opri aici.

Reporter: – Cum este să câştigi un campionat în ultima etapă?

Ionuţ Stelescu: – Interesant!. Victoria parcă este mai dulce atunci când este obţinută pe final şi la limită. Însă,dând senzaţiile la o parte dacă am fi gestionat mai bine unele meciuri disputate pe propriul teren eu cred că puteam tranşa soarta campionatului cu multe etape înainte de final. Băieţii mei se exprimă mai bine pe un gazon bun iar de multe ori suprafaţa de joc din Dealul Institutului a fost aproape inpracticabilă.

Reporter: – Echipa a avut un parcurs oscilant cu clasări în primele 3 locuri. A existat vreun moment de cumpănă, o perioadă în care nu aţi mai crezut în victoria finală?

Ionuţ Stelescu: – Da. A existat un astfel de moment în săptămâna de după înfrângerea în faţa Şoimului Băiţa (scor 1-2, etapa a XXXI-a n.r). Atunci am crezut că Universitatea a ieşit definitiv din lupta pentru titlu. Însă, mai apoi, spre bucuria noastră am fost contrazişi de rezultatele înfrângerile suferite şi de contracandidatele noaste la câştigarea campionatului tot în faţa unor echipe fără obiectiv. Acest fapt mă determină să spun că am câştigat un campionat care s-a disputat doar pe teren.

Reporter: – Urmează, pe 19 iunie, meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a cu campioana judeţului Gorj, Ştiinţa Turceni. Are putere Universitatea Petroşani să acceadă într-un eşalon superior?

Ionuţ Stelescu: – Înainte de orice altceva eu cred că este o necesitate ca reprezentanta judeţului Hunedoara să obţină o promovare în Liga a III-a pe teren şi nu prin alte mijloace cum s-a întâmplat în anii precedenţi. Asigur toată suflarea fotbalistică din judeţ că jucătorii Universităţii Petroşani vor da totul pe teren pentru a câştiga meciul de baraj şi a face pasul în Liga a III-a.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Ionuţ Stelescu „Am câştigat un campionat jucat doar pe teren”

  1. Brad

    Nu ti-e rusine sa vorbesti ca ati jucat doar pe teren nesimtitule? Cand ai venit la noi in vestiar si ai plans sa iti dam meciul cu 20 de milioane si o minge ! Saracule !! Macar taci si nu mai da declaratii prin ziare prostane !!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”