HANDBAL/Muntean: „O victorie cât o înfrângere”

51

Patronul echipei de handbal feminin CSM Cetate Deva, Marian Muntean s-a declarat total nemulţumit de evoluţia echipei în jocul test câştigat ieri cu HCM Râmnicu Vâlcea şi a anunţat că va lua măsuri împotriva jucătoarelor.

marian muntean patron-cetat deva

Într-un meci amical disputat ieri în deplasare echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva a învins la limită, scor 33 la 30, pe HCM Râmnicu Vâlcea. A fost al cincilea joc test susţinut de Cetate în perioada de pregătire şi totodată primul cu o formaţie înscrisă în sezonul 2013-2014 al Ligii Naţionale. Deşi Deva s-a impus pe tabela de marcaj evoluţia handbalistelor pregătite de antrenorul Cornel Bădulescu la supărat la culme pe patronul lui Cetăţii , Marian Muntean (foto).

„Sunt foarte dezamăgit de modul în care s-a prezentat echipa la acest joc. Nu tactică, nu determinare, nu am văzut nimic bun în jocul echipei! Deşi am câştigat meciul pentru mine această victorie e amară precum o înfrângere. Voi lua măsuri”, a declarat pentru  ZIARUL HUNEDOREANULUI, Marian Muntean.

Conform lui Marian Muntean în jocul cu nou înfiinţata HC Râmnicu Vâlcea, Cetate Deva a fost condusă pe tabela de marcaj în dese rânduri, însă a reuşit să întoarcă rezultatul pe final atunci când echipa gazdă a schimbat linia de jucătoare în apărare.

De la reluarea antrenamentelor fetele de la Cetate Deva au susţinut în total cinci meciuri test şi au un bilanţ pozitiv: 4 victorii şi-o înfrângere.

La sfârşitul acestei săptămâni CSM Cetate Deva va participa la un turneu de pregătire la Craiova la care vor mai participa echipele: CSM București, HCM Râmnicu Vâlcea şi formaţia gazdă SCM Craiova.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *