HANDBAL FEMININ/ULTIMATUM PE SEMICERC/Muntean: “Cine mai greşeşte, plăteşte”

162

Handbalistele de la CSM Cetate Deva vor evolua ca pe sârmă în ultimele trei jocuri din tur. VEZI PROGRAMUL ETAPEI A XI-A!

16-ULTIMClasate pe loc în afara obiectivului, handbalistele de la Cetate Deva sunt condiţionate să câştige tot în acest an altfel ar putea fi amendate pentru fiecare punct pierdut. După a şasea înfrângere în campionat, patronul Marian Muntean a ajuns la limita răbdării şi anunţă sancţiuni pecuniare împotriva jucătoarelor.

Dacă ele nu înţeleg că trebuie să aibă rezultate pentru banii pe care îi primesc atunci voi schimba foaia. Conform regulamentului voi lua măsuri. Când se pierde meciul va plăti cine greşeşte. Sezonul trecut le-am repetat şi am încheiat campionatul pe locul nouă. La anul nu mai vreau să fiu pe locul nouă pentru că în play-off se intră până la locul opt, a atenţionat Muntean.

Primul care a plătit pentru startul sub aşteptări al echipei a fost antrenorul Gligore Czari pus pe liber după doar opt jocuri.

Duel cu o fruntaşă!

Astăzi, într-un joc care va contat pentru etapa a XI-a Cetate Deva (locul 10 cu 10 punct), va juca pe teren propriu cu SCM Craiova (locul 2 cu 27 puncte). Meciul este programat să se dispute în Sala Sporturilor din Deva cu începere de la ora 18:00. În acest an Cetate va mai disputa alte două jocuri ambele în prima jumătate a lunii noiembrie: cu CSM Ploieşti – în deplasare şi Mureşul Târgu Mureş – pe teren propriu.

HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ
Programul etapei a XI-a
#HCM Baia Mare-HC Zalău30-24
#CSM Ploieşti-Mureşul Tg. Mureş
#CSM Cetate Deva-SCM Craiova
#Corona Braşov-Unirea Slobozia
#HCM Roman-Dunărea Brăila
#HCM Rm. Vâlcea-CSM Bucureşti
#„U”Neptun Constanţa-„U”Jolidon Cluj

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *