HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Optimist convins

Patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean crede că echipa sa mai poate accede în play-off şi are şi argumente.

12-MUNTEAN

Aflată la 8 puncte şi 3 poziţii distanţă de locul 6, primul care duce în play-off-ul Ligii Naţionale de handbal feminin după disputarea a 7 etape CSM Cetate Deva mai crede încă în realizarea obiectivului: calificarea în play-off.

„Şansele noastre de a accede în play-off sunt intacte la fel ca înainte de startul campionatului: 50 la sută-50 la sută. Atât timp cât se întâmplă surprize precum cea de la Constanţa („U” Neptun – „U” Jolidon Cluj, 33-25 n.r.) eu cred că putem să terminăm campionatul regulat pe locurile 3-6 dacă echipa va începe să câştige meciuri pe bandă şi eu cred că vom reuşi începând cu următoarea etapă”, a afirmat patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean (foto). În runda viitoare, a VIII-a, sâmbătă 9 noiembrie CSM Cetate Deva (locul 9 cu 4 puncte) va juca pe teren propriu cu HCM Roman (locul 3 cu 15 puncte).

La sfârşitul săptămânii trecute Cetate Deva a fost învinsă, scor 20-23 (11-13) de HC Dunărea Brăila. „Nu am ce să le bag de vină jucătoarelor pentru că de data asta au făcut tot ce a depins de ele pentru a câştiga”, a mai spus Muntean.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului