HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Muntean: “Hairi a părăsit corabia”

 Ex-antrenorul principal al Cetăţii Deva, Eden Hairi, a părăsit echipa înainte de jocul cu HCM Roman. AFLĂ DIN CE MOTIV!

SUB TARGET. Doar 7 jocuri a rezistat Eden Hairi ca antrenor principal al Cetăţii Deva perioadă în care a câştigat doar 4 puncte – o victorie şi un egal – cu care se clasează pe locul 9 din 12 echipe. Obiectivul Cetăţii Deva în acest sezon este calificarea în play-off (locurile 1-6)

SUB TARGET. Doar 7 jocuri a rezistat Eden Hairi ca antrenor principal al Cetăţii Deva perioadă în care a câştigat doar 4 puncte – o victorie şi un egal – cu care se clasează pe locul 9 din 12 echipe. Obiectivul Cetăţii Deva în acest sezon este calificarea în play-off (locurile 1-6)

La jocul de sâmbătă cu HCM Roman (scor 24-24 n.r.) din etapa a VIII-a a Ligii Naşionale handbalistele de la CSM Cetate Deva au fost conduse de pe margine de directorul tehnic Gheorghe Ionescu după ce în săptămâna premergătoare jocului antrenorul principal Eden Hairi a plecat de la echipă motivând gestul prin neprimirea unui salariu.

Strategie fără bani

După joc patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean a explicat starea existentă la nivelul băncii tehnice. „Hairi s-a supărat şi a plecat nemulţumit de faptul că am întârziat cu plata salariiilor la toată echipa. A fost o strategie a mea pentru a le face pe jucătoare să conştientizeze că dacă nu se regrupează şi nu luptă împreună pentru acelaşi ţel pot să nu mai primească banii la timp. Hairi a rezistat doar 14 zile după care a plecat şi a făcut memoriu la Federaţia Română de Handbal deşi luase bani buni la semnătură. Hairi a părăsit corabia în derivă precum şobolanii”, a spus Muntean.

Tehnicianul spune că situaţia este mai complexă. „Mai multe clauze din contractul meu cu Cetate Deva nu au fost respectate, iar alte paragrafe au fost introduse în el după ce l-am semnat”, a declarat Eden Hairi.

REZULTATELE CETĂŢII DEVA ÎN TUR
ET. 1.CORONA BRAŞOV – CSM CETATE DEVA 32-26
ET. 2.CSM CETATE DEVA – CSM PLOIEŞTI 36-21
ET. 3.SCM CRAIOVA – CSM CETATE DEVA 20-20
ET. 4.CSM CETATE DEVA – HCM BAIA MARE 22-24
ET. 5.JOILIDON CLUJ NAPOCA – CSM CETATE DEVA 29-27
ET. 6.CSM CETATE DEVA – CSM BUCUREŞTI 20-23
ET. 7.DUNĂREA BRĂILA – CSM CETATE DEVA 23-20
ET. 8.CSM CETATE DEVA – HCM ROMAN 24-24
ET. 9.NEPTUN CONSTANŢA – CSM CETATE DEVA ??-??
ET. 10.CSM CETATE DEVA – HC ZALĂU ??-??
ET. 11.CSM RM. VÂLCEA – CSM CETATE DEVA ??-??

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu