HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Muntean: “Hairi a părăsit corabia”

 Ex-antrenorul principal al Cetăţii Deva, Eden Hairi, a părăsit echipa înainte de jocul cu HCM Roman. AFLĂ DIN CE MOTIV!

SUB TARGET. Doar 7 jocuri a rezistat Eden Hairi ca antrenor principal al Cetăţii Deva perioadă în care a câştigat doar 4 puncte – o victorie şi un egal – cu care se clasează pe locul 9 din 12 echipe. Obiectivul Cetăţii Deva în acest sezon este calificarea în play-off (locurile 1-6)

SUB TARGET. Doar 7 jocuri a rezistat Eden Hairi ca antrenor principal al Cetăţii Deva perioadă în care a câştigat doar 4 puncte – o victorie şi un egal – cu care se clasează pe locul 9 din 12 echipe. Obiectivul Cetăţii Deva în acest sezon este calificarea în play-off (locurile 1-6)

La jocul de sâmbătă cu HCM Roman (scor 24-24 n.r.) din etapa a VIII-a a Ligii Naşionale handbalistele de la CSM Cetate Deva au fost conduse de pe margine de directorul tehnic Gheorghe Ionescu după ce în săptămâna premergătoare jocului antrenorul principal Eden Hairi a plecat de la echipă motivând gestul prin neprimirea unui salariu.

Strategie fără bani

După joc patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean a explicat starea existentă la nivelul băncii tehnice. „Hairi s-a supărat şi a plecat nemulţumit de faptul că am întârziat cu plata salariiilor la toată echipa. A fost o strategie a mea pentru a le face pe jucătoare să conştientizeze că dacă nu se regrupează şi nu luptă împreună pentru acelaşi ţel pot să nu mai primească banii la timp. Hairi a rezistat doar 14 zile după care a plecat şi a făcut memoriu la Federaţia Română de Handbal deşi luase bani buni la semnătură. Hairi a părăsit corabia în derivă precum şobolanii”, a spus Muntean.

Tehnicianul spune că situaţia este mai complexă. „Mai multe clauze din contractul meu cu Cetate Deva nu au fost respectate, iar alte paragrafe au fost introduse în el după ce l-am semnat”, a declarat Eden Hairi.

REZULTATELE CETĂŢII DEVA ÎN TUR
ET. 1.CORONA BRAŞOV – CSM CETATE DEVA 32-26
ET. 2.CSM CETATE DEVA – CSM PLOIEŞTI 36-21
ET. 3.SCM CRAIOVA – CSM CETATE DEVA 20-20
ET. 4.CSM CETATE DEVA – HCM BAIA MARE 22-24
ET. 5.JOILIDON CLUJ NAPOCA – CSM CETATE DEVA 29-27
ET. 6.CSM CETATE DEVA – CSM BUCUREŞTI 20-23
ET. 7.DUNĂREA BRĂILA – CSM CETATE DEVA 23-20
ET. 8.CSM CETATE DEVA – HCM ROMAN 24-24
ET. 9.NEPTUN CONSTANŢA – CSM CETATE DEVA ??-??
ET. 10.CSM CETATE DEVA – HC ZALĂU ??-??
ET. 11.CSM RM. VÂLCEA – CSM CETATE DEVA ??-??

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată         ÎN SPATELE VITRINEI         Ultima zi de plată a impozitelor locale, cu bonificație         Un șofer băut a distrus două mașini         Experiment eșuat sau accident extrem de stupid. Ce le-a spus jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat de un copac, în Parâng         Complexul turistic Cheile Buții a ars într-un incendiu         Modernizarea Casei de Cultură din Orăștie – o poveste fără sfârșit