HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Muntean: “Hairi a părăsit corabia”

 Ex-antrenorul principal al Cetăţii Deva, Eden Hairi, a părăsit echipa înainte de jocul cu HCM Roman. AFLĂ DIN CE MOTIV!

SUB TARGET. Doar 7 jocuri a rezistat Eden Hairi ca antrenor principal al Cetăţii Deva perioadă în care a câştigat doar 4 puncte – o victorie şi un egal – cu care se clasează pe locul 9 din 12 echipe. Obiectivul Cetăţii Deva în acest sezon este calificarea în play-off (locurile 1-6)

SUB TARGET. Doar 7 jocuri a rezistat Eden Hairi ca antrenor principal al Cetăţii Deva perioadă în care a câştigat doar 4 puncte – o victorie şi un egal – cu care se clasează pe locul 9 din 12 echipe. Obiectivul Cetăţii Deva în acest sezon este calificarea în play-off (locurile 1-6)

La jocul de sâmbătă cu HCM Roman (scor 24-24 n.r.) din etapa a VIII-a a Ligii Naşionale handbalistele de la CSM Cetate Deva au fost conduse de pe margine de directorul tehnic Gheorghe Ionescu după ce în săptămâna premergătoare jocului antrenorul principal Eden Hairi a plecat de la echipă motivând gestul prin neprimirea unui salariu.

Strategie fără bani

După joc patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean a explicat starea existentă la nivelul băncii tehnice. „Hairi s-a supărat şi a plecat nemulţumit de faptul că am întârziat cu plata salariiilor la toată echipa. A fost o strategie a mea pentru a le face pe jucătoare să conştientizeze că dacă nu se regrupează şi nu luptă împreună pentru acelaşi ţel pot să nu mai primească banii la timp. Hairi a rezistat doar 14 zile după care a plecat şi a făcut memoriu la Federaţia Română de Handbal deşi luase bani buni la semnătură. Hairi a părăsit corabia în derivă precum şobolanii”, a spus Muntean.

Tehnicianul spune că situaţia este mai complexă. „Mai multe clauze din contractul meu cu Cetate Deva nu au fost respectate, iar alte paragrafe au fost introduse în el după ce l-am semnat”, a declarat Eden Hairi.

REZULTATELE CETĂŢII DEVA ÎN TUR
ET. 1.CORONA BRAŞOV – CSM CETATE DEVA 32-26
ET. 2.CSM CETATE DEVA – CSM PLOIEŞTI 36-21
ET. 3.SCM CRAIOVA – CSM CETATE DEVA 20-20
ET. 4.CSM CETATE DEVA – HCM BAIA MARE 22-24
ET. 5.JOILIDON CLUJ NAPOCA – CSM CETATE DEVA 29-27
ET. 6.CSM CETATE DEVA – CSM BUCUREŞTI 20-23
ET. 7.DUNĂREA BRĂILA – CSM CETATE DEVA 23-20
ET. 8.CSM CETATE DEVA – HCM ROMAN 24-24
ET. 9.NEPTUN CONSTANŢA – CSM CETATE DEVA ??-??
ET. 10.CSM CETATE DEVA – HC ZALĂU ??-??
ET. 11.CSM RM. VÂLCEA – CSM CETATE DEVA ??-??

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei