HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/CSM CETATE DEVA/”Profesorul a vrut să renunţe”

145

Seria de trei victorii la rând în Liga Naţională a readus din nou optimismul în tabăra echipei de handbal feminin CSM Cetate Deva însă nu toate au fost roz în acest început de an. Handbalistele de la Cetate Deva erau să rămână din nou fără antrenor în plin campionat.

16-BABAN

Handbalistele de la Cetate Deva erau să rămână din nou fără antrenor în plin campionat. Instalat la finele lui 2013 tehnicianul Ioan Băban (foto, 61 ani) a vrut să părăsească echipa la începutul anului după doar două jocuri însă s-a răzgândit.

Prezent luni în platoul emisiunii SPORT PLUS la HUNEDOARA TV patronul Cetăţii Marian Muntean a dezvăluit că după eşecul cu HC Zalău şi remiza de la Vâlcea antrenorul principal Ioan Băban a vrut să părăsească Deva însă o clauză din contract la făcut să se răzgândească.

„După primele două jocuri Ioan Băban a vrut să plece. Însă, o clauză din contract pusă de mine bine l-a făcut să se răzgândească. Dacă o făcea acum nu mai vorbeam de Băban şi seria de meciuri cu rezultate pozitive. Gata! Nimeni, jucătoare sau antrenori nu mai pleacă de la Deva de capul lor”, a declarat patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean.

Cu Ioan Băban pe banca tehnică Cetate Deva este pe plus: are 3 victorii şi o remiză (Corona Braşov, scor 29-28, CSM Ploieşti, 29-24,SCM Craiova, 32-26 şi HCM Râmnicu Vâlcea, 29-29).

Etapa viitoare, duminică, Cetate Deva va evolua în deplasare pe terenul liderului HCM Baia Mare.

[box border=”full”]

LIGA NAŢIONALĂ DE HANDBAL FEMININ

Programul etapei a XV-a

MIERCURI, 29 ianuarie

#”U” Jolidon Cluj – SCM Craiova…………….…………33-23

ASTĂZI, 1 februarie

#CSM Ploieşti – CSM Bucureşti

#HCM Râmnicu Vâlcea – HCM Roman

DUMINICĂ, 2 februarie

#HCM Baia Mare – CSM Cetate Deva, ora 12:45, DigiSportTV1

LUNI, 3 februarie

#Dunărea Brăila – Corona Braşov, ora 18:00, DigiSportTV1

MARŢI, 4 februarie

#”U” Neptun Constanţa – HC Zalău

[/box]

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.