HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Cetate s-a fortificat!

Echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva şi-a prezentat noile achiziţii, noul antrenor şi a făcut public obiectivul pentru sezonul viitor al Ligii Naţionale.

16-CETATE

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Cetate Deva le-a prezentat oficial ieri pe cele 6 jucătoare noi transferate în această vară cu care sezonul viitor va încerca calificarea în play-off-ul (locurile 1-8 n.r.) Ligii Naţionale feminine de handbal.

Prezentările au fost făcute denoul antrenor al Cetăţii Deva,  Cornel Bădulescu. Nu în ordinea numerelor de pe tricourile personalizate cu numele lor handbalistele s-au perindat prin faţa banner-ului pe care era imprimată sigla clubului deasupra căruia erau scrise cuvintele: atitudine, devotament, performanţă.

Prima a fost interul stânga Carmen Cartaş – jucătoare simbol a Cetăţii – revenită la Deva după ce campionatul trecut a jucat sub formă de împrumut pentru „U” Jolidon Cluj Napoca. Mai apoi s-a înfăţişat în faţa jurnaliştilor internaţionala Valentina Elisei urmată de Nicoleta Rusu (extrema stânga-dreapat, 26 ani, nr. 4), muntenegreanca Nataşa Krnic (inter stânga-dreapta, 25 ani, nr. 24), Claudia Din (pivot, 27 ani, nr. 23) şi Carmen Tănase (portar, 34 ani, nr. 1).

„Ele sunt jucătoarele noi, toate sunt valoroase şi care împreună cu cele pe care le-am găsit aici, la Deva vor încerca să facă din Cetate una dintre echipele puternice din România. Sper să realizăm la Deva o echipă competitivă. Obiectivul intermediar pentru sezonul viitor este calificarea în play-off”, a spus antrenorul emerit Cornel Bădulescu.

Cetate Deva susţinută de administraţia locală şi judeţeană

La prezentarea care a avut loc chiar pe parchetul Sălii Sporturilor din Deva a fost prezent şi primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, patronul lui CSM Cetate Deva, Marian Muntean dar şi cei 4 membrii ai Consiliului Director: Laura Chinci (din partea Primăriei Deva), Tiberiu Coroiu (CL Deva), Nelu Ardelean (CJ Hunedoara) şi Dan Stoian (CJ Hunedoara).

„Sportul făcut într-un mod profesionist poate îmbunătăţi imaginea unui oraş. Vreau ca echipa de handbal Cetate Deva să facă performanţă şi să umple sala cu spectatori meci de meci”, a spus primarul Devei, Petru Mărginean.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute