HANDBAL FEMININ/LIGA NAŢIONALĂ/Fără nicio şansă de-a accede în play-off Cetate Deva se gândeşte la Cupă

După trei înfrângeri la rând în Liga Naţională echipa de handbal feminin Cetate Deva şi-a văzut năruite toate speranţele de a accede în faza superioară a campionatului. Însă, handbalistele devence nu renunţă la luptă! Vor să câştige Cupa României.

16-BABANIeşită total din calculele pentru un loc în play-off –ul Ligii Naţionale (locurile 1-6), echipa de handbal feminine Cetate Deva se reorientează spre Cupa României, a doua competiţie internă ca importanţă în România.

Antrenorul handbalistelor devence Ioan Băban crede că noul obiectiv este unul realizabil dar că întrecerea va trebui abodată diferit.

„Cupa poate deveni o prioritate, dar trebuie să pregătim această competiţie un pic altfel. Cred că trebuie odihnite o perioadă titularele, pentru ca după aceea să poată reveni la forma fizică propice unei astfel de întreceri”, este de părere antrenorul Cetăţii, Ioan Băban (foto).

În Cupa României la handbal feminin competiţiei care se va desfăşura în sistem turneu perioada 23-27 aprilie vor participa toate cele 12 echipe din Liga Naţională plus 4 formaţii din Divizia A.

Însă, până atunci Cetate Deva mai are de disputat încă 3 jocuri în campionatul regulat al Ligii Naţionale. Primul chiar duminică 2 martie de la ora 19:00 pe teren propriu cu Universitatea Neptun Constanţa.

După disputarea a XIX etape Cetate Deva se clasează pe locul 8 cu 21 de puncte.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”