HANDBAL/Dezlegare la jocuri

În acest sfârşit de săptămână echipa CSM Cetate Deva va participa la un turneu amical internaţional la Târgu Mureş.

16-HANDBALHandbalistele de la CSM Cetate Deva au pus punct perioadei de pregătirea fizică pe care au efectuato pe plan local iar începând de astăzi şi până duminică vor participa la un turneu amical de pregătire care se va desfăşura la Târgu Mureş.

Cetate Deva “invitat de onoare”

Ediţia a II- a Memorialului „Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean” va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgu Mureş  între 2 şi 4 august. La acest turneu participă echipele MTK Budapesta (Ungaria), CS Sfântu Gheorghe şi SC Mureşul Târgu Mureş, în Grupa A, respectiv Dunărea Brăila, CSM Cetate Deva şi CSM Piteşti, în Grupa B. „

“Mergem la Târgu Mureş pentru a apăra trofeul câştigat anul trecut. Suntem invitaţi de onoare”, a precizat patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean.

Cetate Deva va juca ambele meciuri din Grupa B mâine după următorul program: cu Dunărea Brăila (Liga Naţională) de la ora 11:00 şi cu CSM Piteşti (Divizia A) de la ora 19:00.

Duminică, cu începere de la ora 09:30 vor avea loc finalele turneului – mică şi mare – şi un joc de clasament pentru ocuparea locurilor 5 şi 6.

Startul Ligii Naţionale de handbal feminin este  programat pentru 5 septembrie. CSM Cetate Deva are ca obiectiv pentru sezonul 2013-2014 calificarea în play-off-ul (locurile 1-6) Ligii Naţionale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni