HANDBAL FEMININ/Debut cu trofeu pentru Cetate Deva

Echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva a câştigat primele trei meciuri de verificare şi implicit turneul „Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean” organizat la finele săptămâni trecute la Târgu Mureş.

12-MEMORIAL Nou promovată în Liga Naţională, echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva (foto), şi-a apărat cu succes trofeul câştigat în urmă cu un an la Târgu Mureş la turneului organizat în memoria „Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean”. Ieri, în finala mare a celei de-a doua ediţii CSM Cetate Deva a învins cu scorul de 38-26, la pauză 21-11, pe SC Mureşul Târgu Mureş.

„Sunt mulţumit de ceea ce am văzut la Târgu Mureş. Fetele au evoluat de la meci la meci mai bine. Am văzut relaţii de joc legate între handbaliste. A fost un turneu valabil”, a declarat pe ZHD.ro, patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean.

Locul 1 în grupă

Repartizată în Grupa B, sâmbătă, în a doua zi a turneului Cetate Deva a învins echipele CSM Piteşti, scor 41-17 şi CSM Bistiţa, scor 39-18 (ambele din Divizia A). În urma evoluţiilor bune pe care le-au avut în cele trei meciuri trei dintre handbalistele devence au pus mâna pe premiile individuale ale competiţiei. Astfel, Laura Poenar a fost declarat cel mai bun portar; extrema stângă Valentina Elisei Ardean a primit titlul de „cea mai tehnică jucătoare” iar „veterana” Melinda Toth a fost apreciată ca fiind handbalista „cea mai experimentată”. „Le-am luat toate plachetele„ a mai punctat Muntean. Din Grupa A câştigată de SC Mureşul Târgu Mureş au mai făcut parte formaţiile MTK Budapesta (Ungaria) şi CS Sfântu Gheorghe.

Fără antrenor în finală. Bădulescu interant în spital la Târgu Mureş

În finala de ieri cu SC Mureşul Târgu Mureş fetele de la CSM Cetate Deva au fost coordonate de pe margine de patronul echipei Marian Muntean! Motivul!? Antrenorul principal Cornel Bădulescu (foto în dreapta, 69 ani), s-a simţit rău de dimineaţă şi a fost dus şi internat de urgenţă în spital.12-BADULESCU

„Am fost diagnostiocat cu fibrilaţie arterială”, a spus de pe patul de spital antrenorul emerit. La spital au ajuns şi două dintre handbalistele devence: Andreea Bîrsan şi Alina Şovar – ambele au primit îngrijiri medicale după ce au acuzat stări de slăbiciune şi leşin. Mâine, CSM Cetate Deva va susţine încă un meci test, în deplasare în Ungaria în compania formaţiei NKSE Elöre Bekescsaba. Returul peste o săptămână la Deva.

 

Cifra

118

Goluri au marcat handbalistele de la CSM Cetate Deva la turneul de la Târgu Mureş

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic