HANDBAL FEMININ/CSM CETATE DEVA CAUTĂ ANTRENOR!/Au dansat doar o vară

Prezentat ca antrenor principal al Cetăţii Deva la începutul lunii iulie Cornel Bădulescu a fost eliberat din functie, ieri, cu 18 zile înainte de starul Ligii Naţionale feminine de handbal.

DIN SALĂ LA SPITAL. La începutul lunii la, Târgu Mureş în timpul Turneului „Memorialul Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean” antrenorului Cornel Bădulescu (primul din stânga) i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă unde a fost diagnosticat cu „fibrilaţie arterială„.  Foto: SAMI TAMAŞ.

DIN SALĂ LA SPITAL. La începutul lunii la, Târgu Mureş în timpul Turneului „Memorialul Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean” antrenorului Cornel Bădulescu (primul din stânga) i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă unde a fost diagnosticat cu „fibrilaţie arterială„. Foto: SAMI TAMAŞ.

Colaborarea dintre CSM Cetate Deva şi antrenorul emerit de handbal Cornel Bădulescu a durat o lună şi jumătate şi s-a încheiat fără să fie oficializată. Motivul? Conform patronului Cetăţii, Marian Muntean vârsta şi starea precară a sănătăţii tehnicianului l-a determinat să renunţe la serviciile acestuia în plină perioadă de pregătire a viitorului campionat.

„Cornel Bădulescu nu este şi nici nu va fi antrenorul lui Cetate Deva. El nu are niciun contract semnat cu CSM Cetate Deva. Îi mulţumesc frumos pentru tot ce a făcut la Deva în această vară şi voi căuta o modalitate să îl răsplătesc pentru munca depusă la echipă. Altfel, îi doresc multă sănătate domnului Bădulescu”, a declarat ieri pentru ZIARUL HUNEDOREANULUI, Marian Muntean.

Cornel Bădulescu care nu a făcut deplasarea cu echipa la turneul amical de pregătire de la Craiova desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute a admis că are probleme de sănătate însă a dezvăluit că a mai existat un motiv care l-a determinat să nu însoţească echipa în Oltenia.

„M-am simţit rău dar ma dernjat şi faptul că într-o lună şi jumătate nimeni de la club nu m-a solicitat să discutăm pe seama contractului meu”, a declarat de acasă, de la Iaşi, Cornel Bădulescu.

Altfel, Marian Muntean a anunţat că deja negociază cu alţi antrenori preluarea echipei urmând ca alesul să fie instalat în post cel mai târziu „miercuri, 21 august”.

 

[box border=”full”]

Cifra

5

septembrie este data la care va începe Liga Naţională feminină de handbal

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni