HANDBAL FEMININ/CSM CETATE DEVA CAUTĂ ANTRENOR!/Au dansat doar o vară

Prezentat ca antrenor principal al Cetăţii Deva la începutul lunii iulie Cornel Bădulescu a fost eliberat din functie, ieri, cu 18 zile înainte de starul Ligii Naţionale feminine de handbal.

DIN SALĂ LA SPITAL. La începutul lunii la, Târgu Mureş în timpul Turneului „Memorialul Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean” antrenorului Cornel Bădulescu (primul din stânga) i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă unde a fost diagnosticat cu „fibrilaţie arterială„.  Foto: SAMI TAMAŞ.

DIN SALĂ LA SPITAL. La începutul lunii la, Târgu Mureş în timpul Turneului „Memorialul Fostelor Glorii ale Handbalului Mureşean” antrenorului Cornel Bădulescu (primul din stânga) i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă unde a fost diagnosticat cu „fibrilaţie arterială„. Foto: SAMI TAMAŞ.

Colaborarea dintre CSM Cetate Deva şi antrenorul emerit de handbal Cornel Bădulescu a durat o lună şi jumătate şi s-a încheiat fără să fie oficializată. Motivul? Conform patronului Cetăţii, Marian Muntean vârsta şi starea precară a sănătăţii tehnicianului l-a determinat să renunţe la serviciile acestuia în plină perioadă de pregătire a viitorului campionat.

„Cornel Bădulescu nu este şi nici nu va fi antrenorul lui Cetate Deva. El nu are niciun contract semnat cu CSM Cetate Deva. Îi mulţumesc frumos pentru tot ce a făcut la Deva în această vară şi voi căuta o modalitate să îl răsplătesc pentru munca depusă la echipă. Altfel, îi doresc multă sănătate domnului Bădulescu”, a declarat ieri pentru ZIARUL HUNEDOREANULUI, Marian Muntean.

Cornel Bădulescu care nu a făcut deplasarea cu echipa la turneul amical de pregătire de la Craiova desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute a admis că are probleme de sănătate însă a dezvăluit că a mai existat un motiv care l-a determinat să nu însoţească echipa în Oltenia.

„M-am simţit rău dar ma dernjat şi faptul că într-o lună şi jumătate nimeni de la club nu m-a solicitat să discutăm pe seama contractului meu”, a declarat de acasă, de la Iaşi, Cornel Bădulescu.

Altfel, Marian Muntean a anunţat că deja negociază cu alţi antrenori preluarea echipei urmând ca alesul să fie instalat în post cel mai târziu „miercuri, 21 august”.

 

[box border=”full”]

Cifra

5

septembrie este data la care va începe Liga Naţională feminină de handbal

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu