HANDBAL FEMININ/Cetate Deva a trecut ultimul test

Ieri seară cu mai puţin de o săptămână înainte de startul campionatului Ligii Naţionale de handbal feminin jucătoarele de la CSM Cetate Deva au susţinut ultimul joc test chiar pe propriul teren. Cetate a învins la o diferenţă de 10 goluri pe campioana en-titre a Ucrainei, Karpaty Ujgorod.

DSC_0485

Handbalistele de la Cetate Deva au încheiat ieri seria de jocuri amicale de pregătire cu un meci disputat în faţa propriilor suporteri care au venit în număr mare la Sala Sporturilor să le vadă la lucru pe Elisei şi Compania. În ultimul test înaintea startului campionatului Cetate Deva a învins cu scorul de 34-24 pe campioana Ucrainei, Karpaty Ujgorod.

La pauză tabela de marcaj indica scor, 17-12. Principalele marcatoare ale Cetăţii au fost Carmen Cartaş autoare a 6 goluri, Valentina Elisei Ardean şi Ana Maria Simion ambele cu câte 4 goluri, Toth, Tasic, Kîrnici şi Andreea Lazăr toate cu câte 3 goluri.

La joc au asistat şi tehnicianii Gheorghe “Gigi” Ionescu şi Eden Hairi care au fost prezentaţi de patronul Cetăţii Deva, Marian Muntean ca fiind “noii antrenori ai echipei”.

Săptămâna viitoare, miercuri 4 septembrie, Cetate Deva va juca, în deplasare la Corona Braşov joc care va deschide sezonul 2013-2014 al Ligii Naţionale feminine de handbal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”