Goangele din Pediatrie încing spiritele în spitalul din Deva. O infirmieră a căzut victimă

170

O infirmieră a leșinat, în timp ce era chestionată despre goangele care mișunau în secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva, susține deputatul Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

„O infirmieră tânără de la Spitalul Deva a leșinat aseară în jurul orei 21.30 din cauza stresului provocat de urletele Emiliei Prună, Director de Îngrijiri a Spitalului Deva, pila de partid care a încercat să dea vina pe asistente și infirmiere pentru goangele omniprezente în saloanele copiilor. Din cauza stresului și a presiunii, Ana-Maria Peterlecean, a leșinat și a dat cu capul de gresie. Tânăra infirmieră a fost transportată cu Ambulanța la serviciul UPU a Spitalului Județean Deva, medicii nu au putut să o investigheze corespunzător deoarece computerul tomograf nu funcționează! Starea infirmierei este stabilă acum și se află sub supravegherea medicilor”, a scris acesta.

Conducerea Spitalului județean de Urgență Deva a reacționat, susținând că infirmiera „a avut o reacție emoțională puternică”. „La nivelul SJU Deva există proceduri de verificare și testare atât a personalului medical (medici, asistenți, infirmieri), cât și a îngrijitorilor cu privire la modul în care își îndeplinesc sarcinile de serviciu. În mod absolut regretabil, dar în urma unei simple întrebări adresată pe un ton civilizat, una dintre angajatele SJU Deva a avut o reacție emoțională puternică, context în care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acest fapt poate fi confirmat de toți cei prezenți, inclusiv de persoana în cauză”, a precizat managerul Adina Pera Ștefănie.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.