GIMNASTICĂ/ FEMININ/ TOP 10 ÎN 2014/ Larisa Iordache este Nr. 1

Larisa Iordache a fost desemnată cea mai bună gimnastă a anului 2014 de către Federația Română de Gimnastică. Cinci gimnaste de la CNS Cetate Deva se regăsesc în TOP 10 două dintre ele chiar pe podium.

Larisa-Iordache-barna

Larisa Iordache (foto, CS Dinamo Bucureşti), a fost de departe cea mai bună gimnastă a României în 2014, cu două medalii de argint la Mondialele de la Nanning (China), la individual compus și la sol.

La Europenele de la Sofia, Larisa Iordache a cucerit medalii de aur cu echipa și la sol, argint la bârnă și bronz la sărituri.

De asemenea, Larisa și-a adjudecat trei medalii de aur la Cupa Mondială de la Doha (sol, bârnă și sărituri), precum și una la Cupa Mondială de la Stuttgart (individual compus).

Larisa Iordache le-a devansat în ierarhia feminină de la gimnastică artistică pe Andreea Munteanu (locul 2, CNS Cetate Deva), 3. Alina Stănilă (CNS Cetate Deva), 4. Silvia Zarzu (CSM Oneşti), 5. Diana Bulimar (CS Dinamo Bucureşti), 6. Anamaria Ocolișan (CNS Cetate Deva), 7. Paula Tudorache (CS Dinamo Bucureşti), 8. Laura Jurcă (CNS Cetate Deva), 9. Andreea Iridon (CNS Cetate Deva) și 10. Anda Butuc (CSŞ 2 Bucureşti).

Marius Berbecar (gimnastică artistică), la masculin și Corina Constantin (gimnastică aerobică) au fost desemnați cei mai buni sportivi români ai anului 2014 de către Federația Română de Gimnastică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici