GIMNASTICĂ/ FEMININ/ TOP 10 ÎN 2014/ Larisa Iordache este Nr. 1

Larisa Iordache a fost desemnată cea mai bună gimnastă a anului 2014 de către Federația Română de Gimnastică. Cinci gimnaste de la CNS Cetate Deva se regăsesc în TOP 10 două dintre ele chiar pe podium.

Larisa-Iordache-barna

Larisa Iordache (foto, CS Dinamo Bucureşti), a fost de departe cea mai bună gimnastă a României în 2014, cu două medalii de argint la Mondialele de la Nanning (China), la individual compus și la sol.

La Europenele de la Sofia, Larisa Iordache a cucerit medalii de aur cu echipa și la sol, argint la bârnă și bronz la sărituri.

De asemenea, Larisa și-a adjudecat trei medalii de aur la Cupa Mondială de la Doha (sol, bârnă și sărituri), precum și una la Cupa Mondială de la Stuttgart (individual compus).

Larisa Iordache le-a devansat în ierarhia feminină de la gimnastică artistică pe Andreea Munteanu (locul 2, CNS Cetate Deva), 3. Alina Stănilă (CNS Cetate Deva), 4. Silvia Zarzu (CSM Oneşti), 5. Diana Bulimar (CS Dinamo Bucureşti), 6. Anamaria Ocolișan (CNS Cetate Deva), 7. Paula Tudorache (CS Dinamo Bucureşti), 8. Laura Jurcă (CNS Cetate Deva), 9. Andreea Iridon (CNS Cetate Deva) și 10. Anda Butuc (CSŞ 2 Bucureşti).

Marius Berbecar (gimnastică artistică), la masculin și Corina Constantin (gimnastică aerobică) au fost desemnați cei mai buni sportivi români ai anului 2014 de către Federația Română de Gimnastică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!