FUTSAL/EURO 2014/Adio dureros!

Naționala de futsal a României a fost surclasată şi descalificată de Rusia în sferturile de finală ale Campionatului European – EURO 2014.

Sursa foto: uefa.com

Sursa foto: uefa.com

Aventura României la Euro 2014 a luat sfârşit luni seară în Sportpaleis din Antwerp. În al doilea joc din sfertutile de finală Rusia a învins cu scorul de 6-0, la pauză 4-0, România.

Selecționerul României, Nelu Stancea a început jocul cu următorul ”5”: Vlad Iancu — Florin Matei, Robert Lupu – toţi de la Autobergamo Deva – Marian Șotârcă, Dumitru Stoica.

România și Rusia – campioana europeană din 1999 și vicecampioană la ediția trecută (2012) – s-au mai întâlnit în faza a doua a grupelor preliminare, în turneul de la Târgu Mureș, când rușii s-au impus cu 2-1.

România și-a îndeplinit obiectivul la EURO 2014, calificarea în sferturile de finală, egalând performanța din 2007 (locul 6) și 2012 (locul 7).

La Antwerp, tricolorii au debutat cu o victorie la scor, 6-1, în fața echipei gazdă (Belgia), după care au pierdut în fața Ucrainei (0-1), terminând pe locul secund în grupă.

În prima semifinală jucată luni Ucraina-Portugalia 1-2 (1-1). În această seară se vor stabili celelalte două semifinaliste după disputarea jocurilor: Italia-Croația (ora 19:00 la București) și Slovenia-Spania (ora 21:30).

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929