FOTOGALERIE/FUTSAL/LIGA 1/ETAPA A VIII-A/Rămân invincibili

Autobergamo Deva a jucat de la egal la egal cu campioana en-titre City ‘Us Târgu Mureş într-un meci încheiat nedecis.

ÎN FIECARE REPRIZĂ. Deveanul Robert Matei a punctat de două ori în poarta celor de City Us Târgu Mureş. FOTO: CRISTI VATAVU

ÎN FIECARE REPRIZĂ. Deveanul Robert Matei a punctat de două ori în poarta celor de City ‘Us Târgu Mureş. FOTO: CRISTI VATAVU

Tensiune şi spectacol. Aşa ar putea fi caracterizat într-o singură frază  jocul de ieri seară de la Deva care a pus faţă în faţă pe nou înfiinţata ASFC Autobergamo şi multipla campioană a României, City ‘Us Târgu Mureş. Oaspeţii au aliniat cea mai bună linie. Autobergamo a replicat cu cei patru internaţionali pe care îi are în lot plus Vlad Iancu între buturi.

Start cu frâna de mână trasă

Însă banca mureşenilor a fost mai tare iar asta s-a văzut pe tabelă. Abia intrat pe parchet Covaci a marcat pentru 0-2 cu largul concurs al căpitanului Devei care a scăpat mingea în plasă (6). Scorul fusese deschis în minutul de dinainte de Al Ioani, o mai veche cunoştinţă a spectatorilor deveni. Gazdele nu s-au pierdut cu firea iar antrenorul-jucător Robert Lupu a redus din diferenţă după ce a şutat năprasnic în mingea aşezată cu pieptul de Moţ (12). Campionii s-au desprins din nou la două lungimi cu golul lui Covaci care a profitat de naivitatea lui Luci Popescu (13). Pătrarul Devei şi-a răscumpărat greşeala la faza următoare când i-a pasat decisiv lui Robert Matei. Golul egalării a fost unul lucrat în familie. Cristi, mezinul familiei Matei a făcut 3-3 cu un şut de la distanţă pe jos după un unu-doi cu fratele său Robert (17). A fost scorul primei reprize.

Final de care pe care

Repriza secundă a fost şi mai animată iar finalul de-a dreptul incendiar. Minutul 27 a fost de foc! Târgu Mureş a preluat din nou conducerea cu golul lui Covaci însă Deva a restabilit rapid egalitatea prin Matei cel mare. În minutul următor Târgu Mureş a rămas în doar 3 jucători de câmp – Ignat a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene! Deva a profitat şi a trecut pentru prima dată în avantaj cu reuşita lui Alin Paul – preluare şi şut din 6 metri (29). Tribuna era în extaz dar a fost liniştită de Csoma care a restabilit egalitatea pentru a treia oară (35). Cu două minute înainte de final Autobergamo Deva avea victoria în mâini. Cristi Matei a adus pentru a doua oară avantajul pe tabela de marcaj în favoarea gazdelor, scor 6-5 (38). Însă meciul era departe de a se fi încheiat. Csoma (39) şi Raymond Daniel cu 1 minut şi 7 secunde de final au întors situaţia, scor 6-7! Devenii nu s-au împăcat cu gândul că pot pierde tot iar acelaşi Cristi Matei a marcat pentru a treia oară şi stabilit scorul final cu 40 de secunde înainte de ultima sirenă. „Egal echitabil”, a fost concluzia care s-a auzit din ambele tabere în ciuda faptului că oaspeţii au ţintit de 4 ori bara. Precum nişte artişti ai balonului ce sunt jucătorii celor două echipe au părăsit terenul în aplauzele spectatorilor. Mulţumim pentru spectacol!

[box border=”full”]

CASETA TEHNICĂ

Autobergamo Deva………………7 (3)

Iancu (cpt;) – R. Matei, Cr. Matei, R. Lupu, A. Paul. Antrenor: R. Lupu. Au mai jucat: Luci Popescu, Mateescu, Ţiglar.

City Us Tg. ‘Mureş………………….7 (3)

Palai – C. Gherman, Mimi Stoica, Ignat, Al-Ioani. Antrenor: Kacso Endre. Au mai jucat: Csoma, R. Daniel, Nicuşan (cpt;), Covaci.

Eliminat: Ignat (28).

Au marcat: R. Lupu (12), R. Matei (14, 27), Cr. Matei (17, 38, 40), Al. Paul (29)/Al-Ioani (5), Covaci (6, 13, 27), Csoma (35, 39), R. Daniel (39).

Arbitri: Bogdan Sorescu (Piteşti) şi  Gabriel Gherman (Bucureşti). Sala Sporturilor Deva. Spectatori: 700.

[/box]

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia         Paftaua din fier, placată cu tablă de bronz, de la Ardeu         ITM Hunedoara – privind prevenirea răspândirii noului coronavirus la reluarea activităților de transport         Aparat de plasmafereză funcțional în județul Hunedoara         Femeie anchetată după ce și-a fugărit soțul cu ciocanul         Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire națională         Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva și-a reluat activitatea         Sfinții Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena         Peștera zidită de la Mada         Încă un deces al unui pacient diagnosticat cu Covid 19, în judeţul Hunedoara         Aparat de ozonoterapie, folosit la ATI – Spitalul municipal Hunedoara         Tânăr fără permis auto, prins pentru a doua oară de polițiști, în Hunedoara