FOTOGALERIE/FOTBAL/Prima înfrângere amicală

Ieri, în ziua în care a aflat componeţa seriei din Liga a III-a din care va face parte în campionatul viitor echipa de fotbal FC Hunedoara a pierdut primul joc test, scor 0-2, pe teren propriu, cu Metalul Reşiţa (L2).

DSC01974

Scorul final a fost stabilit în prima repriză de golurile marcate de Bresneni – care din careu a trimis mingea cu capul sub bara transversală (41) şi Stoica – din lovitură de la 11 metri (45).

În minutul 40, la scorul de 0-0, hunedoreanul Alexandru Petresc a ratat o lovitură de la 11 metri scoasă de Deaconescu – şut pe lângă poartă.

În startul reprizei secunde atacantul lui FC Hunedoara, Cristian Deaconescu a părăsit terenul accidentat după un contact în careul advers cu portarul Adrian Pascal iar ulterior a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara fiind suspect de fisură la tibia piciorului drept.

Antrenorul lui FC Hunedoara, Constantin Olariu a început jocul cu următoarea formula de echipă: R. Raţ (cpt;) – Al. Petresc, Homei, Dosan, B. Roiu –Şoit, Vişan, Pepenar, J. Vajda, D. Suciu – Deaconescu. După pauză au mai jucat: Al. Coman – Vîrtan, Homei, R. Petcu (Găceanu), Ungureanu, Şoit, R. Munteanu, Fl. Nicula, Lintaru, Apachiţei.

Din lotul Metalului Reşiţa au făcut parte şi doi jucători care sezonul trecut au îmbrăcat tricoul lui FC Hunedoara: Andrei Făgărăşanu şi Robert Cristian. Ambii au intrat în teren în repriza secundă.

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg