FOTO GALERIE/FOTBAL/FC Hunedoara rămâne invincibilă în amicale

48

 După eşecul de miercuri din Cupă, scor 0-2, la Brad cu Aurul, FC Hunedoara şi-a vărsat furia în meciurile amicale disputate astăzi şi joi cu CSO Cugir şi Victoria Călan. În total în cele două jocuri test fotbaliştii hunedoreni au marcat în toral 11 goluri fără să primească nici unul!

DSC01924 Joi seara, FC Hunedoara a învins cu scorul de 8-0, la pauză 5-0, pe conjudeţeana Victoria Călan (L4HD) iar sâmbătă, la amiază, a trecut de CSO Cugir (L3) cu scorul de 3-0 (2-0). La scorul de 2-0 hunedoreanul Bogdan Roiu a irosit o lovitură de la 11 metri! Pentru FC Hunedoara au marcat: Deaconescu (6), D. Suciu (9) şi Pepenar (foto la minge, 90). Ambele jocuri s-au disputat pe stadionul „Michael Klein”.

În cele două reprize ale jocului cu CSO Cugir antrenorul principal al FC Hunedoara, Constantin Olariu a trimis în teren două echipe diferite şi a folosit 23 de jucători. În prima banderola de căpitan a fost purtată de Ungureanu iar după pauză de Roiu.

A fost al patrulea joc test susţinut de FC Hunedoara în presezona după cele două meciuri susţinute în cantonamentul centralizat de la Băile Felix: scor 4-2 cu Kinder Paleu şi 7-1 cu Viitorul Sântandrei – L4 Bihor.

În aceasta săptămână FC Hunedoara a jucat şi primul meci oficial: miercuri, la Brad,  în Turul 2 al Cupei României, scor 0-2 cu Aurul (L4HD).

[wzslider autoplay=”true”]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *